«Читанковий клуб»: МакДональдз пропонує дні читання для маленьких відвідувачів

26 травня, 2014

Зустрічі «Читанкового клубу» –  це навчально-розважальні заходи для дітей, що покликані посилити інтерес маленьких читачів до літератури та довести, що читання книги – це весело та цікаво. Заходи «Читанкового клубу» проводяться у період з 24 травня до 7 червня 2014 р. у різних містах України.

Заходи проходитимутьмайже одночасно у 9-ти закладах мережі МакДональдз у різних містах України: Київ, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, Бориспіль, Житомир та Вінниця. Детальніше з графіком проведення заходів можна ознайомитися на офіційному сайті компанії МакДональдз в Україні.

Учасниками «Читанкового клубу» можуть стати діти, віком від 3-х до 8-ми років, які завітають до МакДональдз у визначені дні. Під час навчально-розважального заходу маленькі читачі мають можливість ознайомитися з книгою «Мама поспішає додому» від українського видавництва «Глоубері Букс».  Окрім читання, дітям буде запропоновано пограти у розвиваючі ігри, присвячені розвитку логічних навичок, фантазії та пам’яті.  Наприкінці заходу діти отримують подарунок – спеціально створену разом із видавництвом «Глоубері Букс» книгу-розмальовку за мотивами книги, яка була прочитана. Ця книга містить різні ігри, розмальовки, а також передбачає особисту творчість дитини по створенню власної історії. Участь у заході безкоштовна.

«Програма «Читанковий клуб» стартувала у закладах МакДональдз в Україні вперше цього року. Компанія намагається зробити читання веселим та захоплюючим за допомогою інтерактивних цифрових книг, що охоплюють усі сфери знань. Ми сподіваємося, запропонований нами формат проведення «Читанкового клубу», що поєднує читання книг з навчально-розважальними іграми, стане до вподоби дітям та їх батькам. Крім того, в рамках підтримки стратегії заохочення дітей до читання щороку в Хеппі Міл є програма, в якій дітям пропонуються замість іграшок – книги. Цього року така програма триватиме з 23 травня до 12 червня», – зазначила Юлія Бадрітдінова, директор з маркетингуПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд».


Нагадаємо, на сайті happystudio.com батьки та діти можуть знайти багато корисного і цікавого: розвиваючі ігри, інтерактивні цифрові книги, і багато іншого.

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!