Що пропонує ВОЛЯ телеглядачам супутникового ТБ у зв'язку з початком кодування сигналу

13 листопада, 2019

З листопада в Україні розпочинається процес часткового кодування відкритого супутникового ТБ сигналу 4 найбільших медіагруп України (1 + 1 Media, «Медіа Група Україна», StarLightMedia, Inter Media Group). Його повне кодування заплановано на січень 2020 року.

Це означає, що перегляд телепрограм безкоштовно і безпосередньо з супутника стане недоступним. У відкритому доступі не будуть транслюватися популярні українські телеканали: 1 + 1, 2 + 2, ТЕТ, Бігуді, Уніан, Плюсплюс, ICTV, СТБ, Новий канал, М1, М2, ОСЬ, ТРК Україна, НЛО ТБ, Індиго, Інтер, НТН, К1, Піксель, К2, Enter-фільм, Мега, Zoom (усього 23 провідні канали).

Доступ до сигналу буде тільки в офіційних провайдерів. І телеглядачам доведеться обирати між кабельним, супутниковим, IPTV/OTT (інтерактивне телебачення) і ефірним цифровим сигналом Т2 (прийом на антену).

Абоненти компанії ВОЛЯ не відчують жодних незручностей у зв'язку з кодуванням. Компанія і зараз отримує сигнал із супутника легально і через свою кабельну мережу передає його на телевізори та мобільні пристрої телеглядачів.

Що стосується власників супутникової антени, ВОЛЯ готова запропонувати цікаві і дуже привабливі варіанти доступу до улюблених телеканалів.

Вигідна пропозиція — це подвійна послуга: інтернет плюс інтерактивне телебачення. Зараз можна оформити передплату на послугу за акційною ціною в рік — всього 99 грн/місяць.

Інтерактивне ТБ ВОЛЯ — це можливість дивитися на екрані телевізора сотні рейтингових цифрових каналів з усього світу, в тому числі і HD якості. Крім того, можна підключити тематичні додаткові пакети «Спорт», «Дитячий», «Розважальний». Інтерактивне телебачення працює за умови наявності доступу в інтернет від будь-якого інтернет-провайдера на швидкості не нижче 10 Мбіт/с.

Велика перевага цього ТБ — онлайн-кінотеатр Воля Cinema, який налічує понад 30 тисяч фільмів. Цим ресурсом можна керувати за допомогою простого і зрозумілого програмного гіда. Дивитися таке телебачення можна на будь-якому гаджеті в зручному місці, у зручний час.

Також компанія готова запропонувати традиційне кабельне телебачення: як цифрове, так і аналогове. І теж за спеціальною ціною.

Підключення до послуг компанії новому абоненту обійдеться всього в 1 грн, крім того обладнання вже входить у вартість пакету послуг.

ВОЛЯ має багаторічний досвід надання телекомунікаційних послуг, кабельну мережу, яка покриває більшу частину України і сучасні сервісні рішення.

Компанія успішно співпрацює як з провідними національним телеканалам України, так і з світовими гігантами в області виробництва контенту. Тому в наших телеглядачів є можливість дивитися улюблені канали в кращій якості, а також новинки серіалів менш, ніж через 24 години після світових показів, а іноді й раніше світових прем'єр.

Гончар Наталья Александровна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!