«Кредобанк» став абсолютним лідером з автокредитування в Україні за квітень-травень 2014 року

10 червня, 2014

Так, у квітні банк уклав 309 нових договорів з кредитуванняпридбання фізичними особами нових транспортних засобів, що на 13%більше порівняно з березнем поточного року. Протягом травня кількість виданих банком автокредитів зменшилася відповідно до тенденцій, що спостерігаються на ринку, але «Кредобанкові» вдалося зберегти перше місце на ринку.

Досягнений результат традиційно завдячує незмінності прийнятої в банку політики з видачі автокредитів, що поєднує привабливі умови для позичальників та виважене управління кредитним ризиком, а також наявності спільних пільгових кредитних програм із провідними автовиробниками та автодилерами України. В цілому з січня 2012 року, коли автокредитування було виділено в окремий напрямок, «Кредобанк» видав 7635 кредитів на придбання транспортних засобів фізичними особами, а їх загальна сума перевищила 823 млн. грн.

«Незмінність підходів банку до видачі кредитів на автомобілі стала нашою конкурентною перевагою в першому кварталі та фактично зробила «Кредобанк» лідером на ринку кредитів на нові авто, – говорить директор департаменту автокредитування ПАТ «Кредобанк» Олександр Кушлик. – Ми змогли зміцнити позиції на ринку завдяки допомозі нашого стратегічного інвестора – найбільшого банку Польщі PKOBankPolski, який постійно підтримує нас досвідом і ресурсами».

«Кредобанк» пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою, а також включити в суму кредиту початкові витрати, зокрема, одноразову комісію та платежі за договорами страхування. «Кредобанк» також пропонує кредитні продукти для придбання фізичними особами автомобілів з пробігом.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!