ПАТ «Дніпропетровськгаз» провело ПТО у понад 220 тисячах помешкань

1 липня, 2014

ПАТ «Дніпропетровськгаз» провело ПТО у понад 220 тисячах помешкань

З початку року працівники ПАТ «Дніпропетровськгаз» провели планово-технічне обслуговування (ПТО) внутрішньобудинкових систем газопостачання. Було обстежено понад 220 тисяч помешкань у Дніпропетровській області, а саме: квартир багатоповерхових будинків, приватний сектор, гуртожитки та комунально-побутові об’єкти.

Під час цих робіт спеціалістами нашої компанії виявлено 7200 порушень у роботі газового обладнання. Найчастішими порушеннями, які призводять до відключення споживачів від системи газопостачання, стали несправність газових приладів, самовільна установка або заміна газового обладнання, втручання в димові та вентканалали, відсутність тяги у них.

Статистика свідчить про те, що кількість нещасних випадків, пов'язаних з використанням газу в побуті, збільшується, приносячи людські жертви і матеріальні збитки, як окремим громадянам, так і державі в цілому.

«Як правило, основними причинами загибелі людей є самовільний ремонт та монтаж газового обладнання, і як наслідок цього — отруєння чадним газом, вибухи газоповітряної суміші в житлових будинках, — пояснює Перший заступник Голови Правління Тетяна Бузовська. — А джерелом виникнення подібних трагічних випадків є безвідповідальність людей, нехтування ними дотримання технічних норм і правил поводження з побутовим газом.»

У разі виявлення несправностей в газовому обладнанні, відповідно до Правил безпеки систем газопостачання, працівники ПАТ «Дніпропетровськгаз» відключають газові прилади або помешкання від газопостачання.

Відновлення подачі газу здійснюється газовим господарством лише після усунення порушень і в присутності власника помешкання. Так через те, що власники житла не допускають працівників газової компанії до своїх помешкань для проведення ПТО, у цьому році більш ніж на місяць були відключені від газу 16 газових стояків у багатоповерхових будинках.

Довідка: ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2,5 мільярдів кубометрів. Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 600 тисяч сімей Дніпропетровської області. Серед 2,5 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот».

ПАТ «Дніпропетровськгаз» — одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів всіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

За додатковою інформацією звертатися

до спеціаліста із зв’язків з громадськістю

Лобач Олени

тел. раб. (056) 790-42-67

тел. моб. (067) 610-78-83

e-mail: [email protected]

www.dngas.dp.ua

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!