Фінансові підсумки діяльності Діамантбанку за перше півріччя 2014 року

15 липня, 2014

Діамантбанк продовжує ефективний розвиток, демонструючи позитивні результати діяльності. Так, за перше півріччя поточного року банк отримав чистий прибуток у розмірі 3,07 млн грн., що майже у п’ять разів перевищує показник аналогічного періоду минулого року.  Чисті активи збільшилися на 30%, регулятивний капітал – на 25%.

 Показники діяльності банку на 01.07.2014 року склали:

• прибуток – 3, 07 млн грн.;
• чисті активи – 4, 62 млрд грн.;
• регулятивний капітал – 502, 647 млн грн.;
• кредитно-інвестиційний портфель – 3, 2 млрд грн.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Діамантбанк» Олег Ходачук: «Успішна діяльність фінансової установи у нинішніх складних економічних умовах залежить, перш за все, від зваженої політики. Завдяки правильно вибудуваним принципам роботи ми успішно завершили перше півріччя і з упевненістю дивимося у завтрашній день як з позицій прибутковості, так і з позицій ліквідності. Найголовнішим принципом роботи з клієнтами є стабільне дотримання всіх зобов'язань.  Протягом даного періоду ми не затримали жодного платежу. Діамантбанк вкотре довів, що є надійним та стабільним фінансовим партнером. Ми не тільки зміцнили довіру клієнтів, а й підтвердили  свої високі позиції  на фінансовому ринку. Важливим завданням залишається подальше збільшення прибутковості банку та розміру прибуткових активів задля досягнення ключової  мети – зайняти гідну позицію серед великих банків України.»  

Нагадаємо, що регіональна мережа Діамантбанку нараховує 81 відділення у 20 містах України. Детальна інформація на офіційному сайті банку diamantbank.ua або за номером 0 800 308 303.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!