ПАТ «Дніпропетровськгаз» у літній період оздоровило більше 600 працівників та членів їх сімей

21 серпня, 2014

У літній період 2014 року об’єднана профспілкова організація ПАТ «Дніпропетровськгаз» направила більше 1 мільйона гривень на оздоровлення працівників та членів їх сімей. З них 705 тисяч гривень виділено на оздоровлення дітей працівників підприємства, 200 тисяч гривень – на дітей з Донецької та Луганської областей і більше 100 тисяч – на оздоровлення працівників компанії.

Діти мали можливість відпочити у дитячому оздоровчому закладі «Голубе полум’я», який належить ПАТ «Дніпропетровськгаз». Він розташований на території Арабатської стрілки Генічеського району Херсонської області. У цьому сезоні дитячий заклад прийняв на відпочинок 408 дітей. З них 186 – діти наших працівників, 88 і 43 – діти колег з ПАТ «Дніпрогаз» та ПАТ «Криворіжгаз» відповідно та 51 дитина працівників інших організацій.

«Наша організація також потурбувалася про діток, які особливо потребують уваги та підтримки. У дитячому таборі мали змогу відпочити 10 дітей з Донецької та Луганської областей, 15 дітей з Дніпропетровської області, батьки яких є військовозобов’язаними та знаходяться в зоні АТО, та 15 дітей, які входять до пільгової категорії (діти-інваліди, сироти тощо)» – зазначив голова профспілкової організації ПАТ «Дніпропетровськгаз» Юрій Позняков.

«Голубе полум’я» функціонує не лише як дитячий оздоровчий заклад, а ще є базою відпочинку для наших працівників. Так уже 74 працівника та членів їх сімей скористались умовами пільгового відпочинку, адже вони оплачують лише 50% від повної вартості путівки. Всі інші витрати бере на себе профком. Також база відпочинку прийняла на оздоровлення 118 працівників ПАТ «Дніпрогаз».

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!