З 1 вересня у Дніпропетровській області відновилась реалізація скрапленого газу за пільговими цінами

8 вересня, 2014

ТОВ «Дніпрорегіонгаз» з 1 вересня відновив реалізацію скрапленого газу за пільговими цінами. На сьогодні ціна за один балон місткістю 21 кг складає 179,42гривень. Сформована роздрібна ціна трохи вища за попередню у зв’язку з підвищенням закупівельної вартості газу, однак вона майже в два рази нижча за комерційну (близько 350 гривень за балон).

Спеціалізований аукціон з продажу скрапленого газу для комунально-побутового споживання відбувся 21 серпня 2014 року, де ПАТ «Дніпропетровськгаз» придбано 168 тон газу. Цього об’єму вистачить для задоволення місячної потреби мешканців Дніпропетровської області. Наша компанія і надалі буде брати участь в таких аукціонах, щоб забезпечити безперебійне постачання цього виду палива.

«Зростання реалізаційної вартості скрапленого газу буде незначним – лише на 4%. Тому це не дуже позначиться на сімейному бюджеті майже 40 тисяч сімей, які користуються індивідуальними газобалонними установками. Більша частина з цих споживачів пенсіонери і малозабезпечені сім’ї, які проживають у негазифікованих селищах», – зауважує директор ТОВ «Дніпрорегіонгаз» Віталій Шаповал.

Зазначаємо, що із січня цього року спеціалізовані аукціони з продажу скрапленого газу для потреб населення не проводились. Це призвело до дефіциту газу за пільговими цінами.

ТОВ «Дніпрорегіонгаз» — єдиний в області постачальник, який забезпечує населення скрапленим газом, яке має відповідний дозвіл територіальних органів Держгірпромнагляду, патенти Міністерства доходів та зборів на реалізацію даного виду палива населенню, а також власну виробничу базу, необхідну для виконання всіх видів робіт з газопостачання, відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання України, і несе юридичну відповідальність за безпеку і надійність газопостачання.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!