На XIV Міжнародному Економічному Форумі обговорять реформу державної регіональної політики

30 жовтня, 2014

XIV Міжнародного Економічного Форуму відбудеться у Львові 27-28 листопада 2014 року. На Форумі буде обговорено надзвичайно важливе для України питання, а саме реформу державної регіональної політики в Україні. Відомі експерти, а також державні діячі, зокрема заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  Мирослав Кошелюк, генеральний директор Директорату з регіонального та міського розвитку Європейської Комісії у 2003-2006 рр.    Грехем Медоус, радник Віце-прем’єр-міністра України  Анатолій Ткачук, а також експерти проекту ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні» Колм Макклементс та  Хосе Цервера обговорять такі наріжні та актуальні питання, як:

  • Роль держави та різних рівнів врядування у збалансованому розвитку держави та її регіонів
  • Європейський досвід регіонального розвитку та можливості його адаптації для українських реалій
  • Як досягти єдності українського простору в умовах децентралізації влади та зовнішніх викликів?
  • На Форумі будуть також детально обговорені питання децентралізації і адміністративної реформи, наслідки Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, стратегії модернізації України до 2020 для бізнесу, а також ряд інших важливих питань.

Детальна інформація та реєстрація учасників на веб-сторінці Форуму www.lvivforum.com.ua.  
ХІV Міжнародний Економічний Форум проходитиме за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної ради, а також Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», що фінансується Європейським Союзом.

Ірина Коваль
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!