НКРЕКП затвердила інвестпрограму ПАТ «Дніпропетровськгаз» на 2015 рік

16 січня, 2015

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, схвалила інвестиційні програми ПАТ "Дніпропетровськгаз" на 2015 рік. Загальний бюджет інвестпрограм становить 61 мільйон гривень. Ці кошти будуть витрачені на модернізацію газотранспортної системи.

Основна частина коштів, а це 96% від затвердженої суми, буде спрямована на заміну, реконструкцію та кільцювання газопроводів, капітальний ремонт обладнання на газорозподільчих пунктах та шафових розподільчих пунктах, встановлення систем телеметрії тощо.

Так, цього року планується замінити більше 10 км газових мереж, встановити 50 штук систем аварійної телесигналізації на ГРП, замінити 51 та побудувати 7 шафових регуляторних пунктів тощо. Задля зниження втрат природного газу заплановано встановити більше 11 тисяч побутових лічильників газу населенню згідно з вимогами Закону України "Про комерційний облік газу".

Більше 2 мільйонів гривень або 4% інвестицій ПАТ «Дніпропетровськгаз» має намір спрямувати на впровадження систем дистанційного зняття показань лічильників, облаштування сервісних центрів для проведення повірки газових лічильників та інші заходи.

«Інвестпрограми нашої компанії на 2015 рік відповідають принципам довгострокової стратегії ПАТ «Дніпропетровськгаз» щодо зменшення втрат природного газу та підвищення енергоефективності газотранспортної системи, — коментує перший заступник Голови Правління – головний інженер Тетяна Бузовська. — Впровадженняновітніх технологій та реконструкція газових мереж дозволить уникнути перебоїв у газопостачанні області та підвищить якість наших послуг».

Інвестиційні програми ПАТ «Дніпропетровськгаз» ухвалені Постановами НКРЕКП від 25.12.2014 року № 967 та № 1004. Основним джерелом фінансування усіх передбачених програмою заходів є як амортизаційні відрахування, так і прибуток компанії. 

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!