ПАТ «Дніпропетровськгаз» цього року встановить 5,8 тисяч безкоштовних лічильників

15 червня, 2015

Протягом 2015 року ПАТ «Дніпропетровськгаз» встановить 5,8 тисяч безкоштовних лічильників газу. На виконання цієї роботи компанія спрямує 10,1 млн. грн. Такий об’єм фінансування затвердив державний регулятор, в особі НКРЕКП, після перегляду інвестпрограми 2015 року. Тож наша компанія цьогоріч планує вкластися у терміни виконання програми зі встановлення безкоштовних приладів обліку газу клієнтам, що використовують газ для приготування їжі та водонагріву.

На сьогодні в Дніпропетровській області приладами обліку газу оснащено 457,5 тисяч домогосподарств, що становить 75,3% від усієї кількості споживачів природного газу.

Згідно зі ст. 6 Закону України «Про забезпечення обліку природного газу» безкоштовні лічильники мають бути встановлені залежно від встановленого у споживачів газового обладнання в такі строки: якщо встановлені газові плити і газові водонагрівачі — до 1 січня 2016 року; якщо газ використовується тільки для приготування їжі (газові плити) — до 1 січня 2018 року. Для тих споживачів, які використовують природний газ для опалення, підігріву води та приготування їжі встановлення безкоштовних лічильників відбулось до 1 січня 2012 року.

«ПАТ «Дніпропетровськгаз» у межах інвестпрограми планує у повному обсязі виконати встановлення безкоштовних приладів обліку газу споживачам, які використовують природний газ для приготування їжі та водонагріву»- коментує в. о. заступника Голови Правління з комерційної діяльності та обслуговування клієнтів Євген Тихонов. — Отже, наша компанія у 2015 році вкладається у терміни виконання програми зі встановлення безкоштовних лічильників газу відповідно до Закону України».

Через надмірну завантаженість працівників нашої компанії, які задіяні у виконанні інвестпрограми на 2015 рік ПАТ «Дніпропетровськгаз» тимчасово припинило прийом та виконання робіт зі встановлення лічильників газу за кошти населення. Якщо ж споживач бажає пришвидшити процес встановлення лічильника і готовий зробити це за власні кошти, він може звернутися до компаній, які мають ліцензію та дозвіл на даний вид робіт.

Довідка:ПАТ «Дніпропетровськгаз» забезпечує природним газом споживачів Дніпропетровської області і посідає друге місце з транспортування та постачання природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Річний обсяг транспортування природного газу складає 2 мільярди кубометрів. Рівень газифікації Дніпропетровської області становить 89%. Клієнтами нашої компанії є 608 тисяч сімей Дніпропетровської обл. Серед 4 тисяч промислових і комунально-побутових підприємств, яким ми постачаємо газ, є такі підприємства, як ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф. Е. Дзержинського» та ПАТ «Дніпроазот». ПАТ «Дніпропетровськгаз» — одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів всіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!