Кондитерська фабрика «ЖЛ» збільшила обсяги продажів у VIP-мережах

28 серпня, 2015

Сегмент VIP-мереж — сучасний формат торгівлі, який впевнено займає місце на українському ринку. При цьому частка лінійних роздрібних торгових точок поступово зменшується. Тому житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» веде активну співпрацю з VIP-мережами, збільшуючи при цьому обсяги продажів і розширюючи представленість продукції.

Так, за перші 7 місяців 2015 року фабрику «ЖЛ» збільшила обсяги продажів у VIP-мережах на 22%. Наприклад, в мережі «Ашан Україна» вдалося прирости на 75% в натуральному вираженні, а в мережі «Альянс Маркет» — на 86%. Фабрика «ЖЛ» планує зберегти тенденцію зростання продажів і в майбутньому збільшити ці показники.

Сьогодні солодощі виробництва житомирської кондитерської фабрики можна придбати майже у всіх мережах України, але найбільшу представленість мають «Ашан Україна», «Фуршет», «МегаМаркет», «Фоззі-груп», «Велика Кишеня», «Білла» та інші. Варто відзначити, що з урахуванням розвитку основного асортименту та виробництва продукції під СТМ для мереж, житомирська кондитерська фабрика є важливим стратегічним партнером для VIP-рітейлерів.

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 року — ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано у 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2008 «Система менеджменту якості» та ISO 22000:2005 «Система управління безпечністю харчових продуктів». Продукція випускається під торговими марками – ЖЛ, Doma, Optimix та Stevix, серед яких різні види цукерок, печива та вафель.www.sladosti.com.ua

ОДО "ЖЛ"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!