Банківські скриньки Правекс-Банку: ваші цінності в цілковитій безпеці

6 жовтня, 2015

Сьогодні в деяких фінансових установах навіть спостерігаються черги на оренду сейфа.

Здавалося б, з ситуації можна вийти шляхом купівлі власного сейфа і встановлення його у своєму домі. Але практика показує, що це спричиняє за собою великі витрати часу і засобів. При цьому все одно не можна розраховувати на повну безпеку майна.

У свою чергу, оренда сейфа дає Вам стовідсоткову гарантію захисту і таємниці утримуваного сейфа. Ви завжди можете обрати оптимальний розмір скриньки, а для її оформлення Вам знадобиться мінімум часу і документів.

Що стосується безпеки: кожен сейф Правекс-Банку має два замки і закривається на два ключі, одні з яких знаходитиметься у Вас, а інший — зберігається у банку, що додатково забезпечує збереження Вашого майна.

Банківські сейфи дуже зручні для зберігання і використання. Правекс-Банк пропонує різні умови користування сейфом:

для одного клієнта;

для співвласників, що є для Банку єдиним клієнтом (сейф відкривається і закривається тільки у присутності усіх користувачів);

для співвласників, кожен з яких має право доступу до сейфа без присутності іншого співвласника.

Нагадаємо, що клієнти-власники карткового пакету послуг "La Famiglia" отримують 50% знижки на річну оренду сейфової скриньки.

"Правекс-Банк піклується про своїх клієнтів і прагне задовольнити усі їх потреби. Якщо ви хочете зберегти в цілості гроші, ювелірні вироби, документи або сімейні цінності в надійному місці, і бути упевненими в їх збереженні і конфіденційності, ми чекаємо Вас", — прокоментував Семен Бабаєв, заступник Голови Правління, директор роздрібного бізнесу ПАТКБ "Правекс-Банк".

Правэкс-Банк, ПАТКБ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!