Укрексімбанк відкриває Україну польському бізнесу

17 травня, 2016

Державна фінустанова стала партнером провідного форуму українсько-польського економічного співробітництва «День українського бізнесу» у Варшаві

Укрексімбанк продовжує сприяти залученню інвестицій в українську економіку та надавати ефективну фінансову підтримку підприємствам, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність. Так, 12–13 травня державна фінустанова долучилася до обговорення перспектив торговельно-економічного співробітництва між Україною та Польщею у рамках IV щорічного Міжнародного форуму «День українського бізнесу» у Варшаві.

Провідний діловий захід для української та польської бізнес-спільнот, організований Польсько-Українською господарчою палатою та міжнародним правовим центром EUCON, відбувся за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства розвитку Республіки Польща, а також під патронатом Посольства Республіки Польща в Україні та Посольства України в Республіці Польща. Учасники форуму – представники ділових кіл, державних органів та органів місцевого самоврядування двох держав – обговорили шляхи збільшення товарообігу між країнами у контексті Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, перспективи інвестування польського бізнесу в українську економіку, а також входження українського капіталу на ринок Польщі.

Під час дискусійної панелі на тему інвестиційної привабливості України начальник Управління інвестиційного банкінгу АТ «Укрексімбанк» Валерій Шурхал презентував можливості розвитку бізнесу у співпраці з одним із найбільших системних банків держави.

«Укрексімбанк сьогодні є лідером за обсягами фінансування стратегічних напрямів економіки України і надає підприємствам корпоративного сектору довгострокове та інвестиційне кредитування, – зазначив Валерій Шурхал. – Співпраця з провідними міжнародними фінансовими організаціями та багаторічний успішний досвід у галузі експортного фінансування дозволяють нам пропонувати оптимальні рішення для розвитку бізнесу кожного клієнта».

У рамках форуму відбулася презентація українських інвестиційних проектів, реалізація планується як у Польщі, так і в Україні. Співпраця польського та українського бізнесу відкриє для підприємців обох країн можливості не лише в економічній сфері, а й сприятиме розширенню культурного обміну та розвитку спільних соціальних програм.

M.Geras
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!