Прес-тур в місті Києві для представників провідних європейських туристичних столиць в рамках проекту Дні Європи у Києві.

23 травня, 2016

З 19 по 22 травня за ініціативи Київської міської державної адміністрації та за підтримки Комунального підприємства «Київський міський туристично-інформаційний центр», в рамках проекту «Дні Європи» було організовано та проведено прес-тур в місті Києві для провідних європейських туристичних столиць.

Головною метою такого заходу є ознайомлення високоповажних гостей зі столицею України – містом Київ з подальшим залученням потенційних туристів з Європи до нашої держави.

В рамках такої ініціативи Київ відвідали представники багатьох країн Європейського союзу, зокрема Іспанії, Великобританії, Німеччини, Кіпру.

Для гостей було організовано оглядову екскурсію з відвідуванням Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, Національного заповідника «Софія Київська», Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря, екскурсія Андріївським узвозом, Подолом та огляд панорами «Київ – місто на Дніпрі».

Було продемонстровано готельний потенціал столиці на прикладах комплексів «Президент Готель», «Premier Palace Hotel», Дизайн-готель «11 Mirrors», «INTERCONTINENTAL KYIV».

Для інтеграції туристичних зв’язків з країнами ЄС, було проведено воркшоп з представниками провідних туристичних операторів м. Києва. Делегація також відвідала Парк «Київська Русь» у селі Копачів і прийняла участь в урочистостях на Михайлівській площі присвячених Дню Європи.

Розробка та організація подібних прес турів є новаторським засобом комунікації з представниками туристичних організації та ЗМІ інших країн та винятковою можливістю презентації здобутків та туристично-рекреаційного потенціалу міста Києва.

Залевський С.В.
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!