Компанія «Альянс Новобуд» провела серію екоуроків для броварських школярів

4 вересня, 2017

Відомий забудовник «Альянс Новобуд» у новому навчальному році продовжив традицію проведення екоуроків для учнів молодших класів шкіл міста Бровари. Цього разу екозаняття мають тему «Дбай про свій дім, щоб добре жити в нім» та присвячені  дбайливому ставленню до енергоресурсів та довкілля.

Школярі активно відповідали на запитання, ділилися власним досвідом економії енергоресурсів, брали участь у тематичних вікторинах, демонструючи свою обізнаність, і отримували за це призи.

Програма екоуроків побудована у формі діалогу. Лектори зазвичай спрямовують хід заняття у потрібне русло та заохочують дітей до взаємодії. Завдяки цьому школярі не просто прослуховують певний курс, а беруть активну участь у тому, що відбувається. І, як результат, відчувають свою причетність і переносять отримані знання та навички у повсякденне життя. Про що, власне, свідчать відгуки самих учнів та їхніх батьків.

До програми екоуроків традиційно включено кілька конкурсів на екотематику. Наприклад, цього разу один із конкурсів було присвячено сортуванню сміття. Учні сформували дві команди, а потім за сигналом мали за певний час розкласти кольорові папірці, що у грі уособлювали різні види сміття, у відповідні контейнери. Вигравала та команда, якій вдалося розсортувати сміття, допустивши найменше помилок. Під час іншого конкурсу учасникам двох команд потрібно було за одну хвилину назвати якнайбільше прикладів використання енергії у побуті, не повторюючи варіантів своїх суперників.

Ще однією важливою темою для обговорення став догляд за домашніми улюбленцями і необхідність прибирання за ними під час прогулянок.

Наприкінці уроку всім школярам на згадку про зустріч вручили подарунки від «Альянс Новобуд».

«Проведення екоуроків у школах Броварів для компанії «Альянс Новобуд» вже стає доброю традицією. Це не випадково, адже будь-які навички та знання краще прищеплювати змалку. Маючи певний досвід, можемо зазначити, що наші діти є досить обізнаними з питаннями, які ми обговорюємо на екоуроках. Проте вони прагнуть дізнаватися ще більше. Та що найголовніше – застосовують отримані знання та навички на практиці. Це нас дуже тішить»,– підкреслив директор компанії-забудовника «Альянс Новобуд» Сергій Караванський.

Зазначимо, що впровадження основ екологічної грамотності є цілком органічним для компанії «Альянс Новобуд». Адже її діяльність базується на принципах сталого розвитку, тож забудовник значну увагу приділяє дотриманню норм екологічної безпеки та енергоефективності. Нові житлові квартали та соціальні об’єкти, зведені компанією в Броварах, вирізняються не тільки сучасним дизайном і зручним плануванням, але й своєю екологічністю та високими показниками енергозбереження. Завдяки використанню екологічно чистих й енергоощадних будматеріалів та комплектуючих, втіленню відповідних проектних і технічних рішень у таких будинках створено всі умови для комфортного проживання, а заразом і для суттєвої економії енерговитрат. 

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!