Президент компанії «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська у рейтингу найвпливовіших жінок країни

25 березня, 2018

За результатами дослідження популярного тижневика «Новое Время» Ніна Домбровська, президент компанії «Хенкель» в Україні, увійшла до рейтингуТОП-100 найвпливовіших жінок країни у блоці «Корпоративний сектор».

«Я вдячна кожному із працівників «Хенкель» в Україні, адже моє місце у рейтингу найвпливовіших жінок у корпоративному секторі — це визнання спільних щоденних зусиль кожного з нас», — прокоментувала Ніна Домбровська.

Щорічний рейтинг найвпливовіших жінок України, який складається редакцією тижневика «Новое Время» на основі експертного опитування, публікується у переддень 8 березня. ТОП-100 включає найвидатніших жінок України в бізнесі, політиці, державній службі, корпоративному секторі, культурі та медіа, суспільстві, шоу-бізнесі та спорті.

«Ніна Домбровська очолила український офіс міжнародної компанії «Хенкель»  у вересні 2017 року. До цього вона працювала в компанії на посаді директора підрозділу «Косметичні засоби» ТОВ «Хенкель Україна»,— розказує про кар’єру Домбровської тижневик «Новое Время».

«У «Хенкель» цінується різноманітність працівників. Більше 53 000 співробітників 120 національностей працюють у 78 різних країнах. Більше того, 34,5 відсотка менеджерів компанії  – це жінки. Ми хочемо відобразити різноманітністю нашого персоналу різноманітність у нашій клієнтській структурі»,– додає Ніна Домбровська.

Компанія«Хенкель», заснована в 1876 році, демонструє вражаючі масштаби міжнародного та українського бізнесу. «Хенкель» –­ це один зі світових лідерів із виробництва косметики, побутової хімії, будівельних матеріалів. До її портфеля входять такі імениті бренди, як Loctite, Schwarzkopf і Persil. Глобальний обсяг продажів компанії в 2017 фінансовому році склав 20 млрд євро, виручка Henkel в Україні дорівнює 126,5 млн євро.

Про «Хенкель»

«Хенкель» провадить діяльність у всьому світі, маючи добре збалансований та диверсифікований портфель. Завдяки сильним брендам, інноваціям і технологіям компанія має передові позиції у всіх трьох напрямках діяльності як для побутових, так і для промислових споживачів. «Клейові технології» компанії «Хенкель» є міжнародним лідером на ринку клейової продукції в усіх промислових сегментах в усьому світі.  Бізнес-підрозділи  «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» займають провідні позиції у численних товарних категоріях в багатьох країнах світу. Компанія «Хенкель» була заснована в 1876 р. та спирається на понад 140 років успішної роботи. У2017 р. Група «Хенкель» звітувала про обсяг продажів понад 20 млрд євро, та близько 3,5 млрд євро скоригованого операційного прибутку. Сукупні продажі основних брендів у кожному з трьох напрямів бізнесу – Loctite, Schwarzkopf та Persil –становили 6,4 млрд євро. У «Хенкель» працюють більше ніж 53000 осіб у всьому світі – це віддана та дуже різноманітна команда, об’єднана сильною корпоративною культурою, спільними цінностями та загальною метою створювати цінність стійкого розвитку. «Хенкель», як визнаний лідер у стійкому розвитку, займає провідні позиції в багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції «Хенкель» котируються на DAX, фондовій біржі ФРН. Додаткову інформацію можна одержати за адресою: www.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!