Водні ресурси в системі цінностей відповідального бізнесу

21 березня, 2018

Напередодні Всесвітнього дня водних ресурсів PepsiCo Україна повідомляє про проведені заходи щодо оптимізації використання цього цінного ресурсу та чергові інсталяції очисних установок в рамках проекту «Чиста вода».

Водні ресурси є одним з ключових елементів стратегії сталого розвитку «Відповідально до мети» компанії PepsiCo, що передбачає економію у виробничих процесах, турботу про водні ресурси в цілому та надання населенню доступу до чистої і безпечної води в місцях присутності компанії.

Так, завдяки цілеспрямованим діям протягом 2013-2017 років заводами PepsiCo в Україні були знижені абсолютні показники споживання води на 19%. У перерахунку використання води на тонну виробленої продукції показники знизилися на 18% в споживанні води та на 26 % в обсягах стічних вод.

Також в рамках проекту «Чиста вода» в березні цього року компанія забезпечила установками очищення питної води ще три дитячих заклади Миколаївської області, розташованих у віддалених від міста районах: Степівський дитячий будинок-інтернат, Широколанівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат та Очаківську санаторну загальноосвітню школу-інтернат. В результаті чогодоступ до чистої питної води отримали ще 286 дітей соціально-незахищених категорій, які постійно проживають в зазначених установах.

 Загалом за час реалізації програми «Чиста вода» з 2013 року, компанія встановила в різних дитячих закладах вже 35 водоочиснихустановок сукупно в Миколаївській та Київській областях, якими користуються понад 4 500 українських дітей.

Восени 2017 рокуPepsiCo відзвітувала про виконання завдань, поставлених в плані сталого розвитку «Відповідально до мети», у світовому масштабі. В звіті зазначається, що компанія досягла однієї четвертої своєї мети до 2025 року щодо річного поповнення запасів води, зібравши локально приблизно 2,7 мільярдів літрів води в басейнах річок з високим ризиком повені.  Крім того, завдяки роботі фонду PepsiCo і його партнерів лише в 2016 році більше2 мільйонів людей отримали доступ до безпечної води. А за період 2006-2016 років цей показник становить майже 11 мільйонів чоловік.

Про компанію PepsiCo

Продукти компанії PepsiCo із задоволенням вживають близько мільярда разів на день більш ніж у 200 країнах. У 2016 році обсяг продажів PepsiCo склав близько 63 мільярдів доларів США завдяки збалансованому портфоліо, що включає продукцію Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker і Tropicana. Компанія випускає широкий асортимент смачних і корисних продуктів харчування та напоїв, зокрема 22 бренди, щорічні роздрібні продажі кожного з яких перевищують один мільярд доларів.

В основі діяльності PepsiCo лежить принцип «Відповідально до мети» – фундаментальне переконання компанії в тому, що її успіх нерозривно пов'язаний зі сталим розвитком навколишнього світу. Ми вважаємо, що постійне вдосконалення наших продуктів, відповідальне ставлення до захисту планети та розширення прав і можливостей людей у всьому світі, дозволяє PepsiCo залишатися успішною глобальною компанією, яка створює довгострокову цінність для суспільства та своїх акціонерів. Додаткова інформація про компанію – на сайті www.pepsico.com

Про PepsiCo в Україні

PepsiCo є одним із лідерів українського ринку продуктів харчування та напоїв. Компанія займає провідні позиції на ринку соків і сокової продукції, де представлена брендами «Сандора», «Садочок», «Сандорик». До портфелю компанії входять також газовані напої Pepsi, 7UP, Mirinda, холодний чай Lipton Ice Tea, мінеральна вода «Єсентуки» і «Аква Мінерале». На ринку снеків компанія представлена брендами Lay's і ХрусTeam. PepsiCo в Україні також займає впевнені позиції на ринку молочної продукції з брендами «Чудо», «Слов'яночка», «Машенька», «Смачненький», «Ромол» та дитячого харчування з брендом «Агуша». Додаткова інформація про компанію PepsiCo в Україні – на сайті www.pepsico.ua

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!