Dolce vita українського бізнесу

9 липня, 2018

Життя українського бухгалтера та приватного підприємця може бути солодким, незважаючи на регулярні «покращення» та «спрощення» законодавства. Про це піклуються розробники M.E.Doc, які створюють програмне забезпечення за побажаннями користувачів ось уже друге десятиліття.

В основу програми M.E.Doc лягло спілкування з українськими бухгалтерами та підприємцями із самого початку існування Групи компаній – ще на початку 1990-х, впроваджуючи автоматизацію підприємств, розробники збирали крапля за краплею інформацію про бажання та потреби клієнтів. Одночасно з цим, сумлінно слідкуючи за змінами у законодавстві, у Linkos Group створювали програмні рішення, що завжди випереджали час.

Для держави й бізнесу

M.E.Doc – це проста здача електронної звітності, надійний документообіг і зручна взаємодія з контрагентами.По суті, це універсальний інструмент для комфортного «спілкування» як з державою, так і з контрагентами, партнерами побізнесу. Для цього є все необхідне, до того ж у зручному форматі.

Здавати звіти у контролюючі органи? Будь ласка! Понад 3 тис. бланків звітності у Податкову, Пенсійний фонд, Службу статистики та інші державні структури. Бланки оновлюються так швидко, що вам не потрібно навіть стежити за нововведеннями – варто державі оголосити про впровадження нових форм, і вони миттю з’являються в програмі. Створити та зареєструвати податкову, транспортну накладну в держреєстрах, отримати виписку з Єдиного реєстру, автоматично завантажувати всі документи, зареєстровані на вас, – все це справа кількох хвилин.

Звісно, головний документ – це податкова накладна, але є й інші, пов’язані з нею – акт, рахунок, накладна на постачання. Вони теж можуть бути електронними, і це уже зручно реалізовано в M.E.Doc! Всі документи за однією угодою пов’язуються у групи, а цифровий підпис робить їх оригіналами. Перед тим, як втягнути документ воблікову систему, ви можете багаторазово погоджувати його з контрагентом (і все це за лічені хвилини!), а архів таких електронних документів буде зберігатися на комп’ютері. Важливо, що документ може бути у вільній формі: для цього просто створіть у програмі шаблон, що відповідає вимогам вашої компанії, завантажте його на платформу ПТАХ – та він автоматично з’явиться у всіх ваших контрагентів. ПТАХ є єдиною платформою, що дозволяє обмінюватися електронними документами не тільки M.E.Doc, але й СОТА, FlyDoc та інших програмних рішень.

Робота на 1-2-3

«Користувачі M.E.Docлюблять програму навіть не за безмежну кількість функцій, над якою моя команда працює нон-стоп, – розповідає M.E.DocProductOwnerОлексій Цешнатій. – У нас є дещо важливіше за сухий перелік можливостей. Секретний інгредієнт M.E.Doc– це турбота.Ми знаємо, що потрібно нашим клієнтам, і втілюємо це у програмі!».

У M.E.Doc можна працювати як через Інтернет, так і без нього.Створюйте звіти, перевіряйте їх, не переймаючись через стабільність роботи провайдера – а потім відправляйте їх, коли забажаєте або коли з’явиться доступ до Мережі. У будь-якому разі вся робота захищена і не пропаде через те, що хтось забув сплатити за Інтернет або виникли перебої на лінії.

M.E.Doc автоматично перевірить звіт, підкреслить місця неправильних розрахунків, дасть поради щодо заповнення. Програма автоматично робить звірку ПДВта розрахунків із бюджетом, вивантажує всі документи, зареєстровані на вас, робить архівування даних та ще багато іншого – і все це можна налаштувати без системного адміністратора за декілька хвилин.

А ще ми знаємо, якими напруженими та насиченими подіями бувають останні дні звітності. Тому M.E.Doc працює для вас цілодобово, готовий доставити ваш звіт до ДФС навіть о 23:59 20-го числа.

Для комфортної роботи в програмі є ще безліч сервісів. Окремої уваги варте автозаповнення форм. Ви більше не допустите помилок в реквізитах контрагента! M.E.Doc автоматично заповнить всі рядки, крім тих, що потребують вашого коригування. Потрібні дані можна легко імпортувати з 1С, Sap, Oracle або навіть Excel.

Сервіс «Помічник бухгалтера» допоможе заповнити навіть найекзотичніші звіти з першого разу. Вбудовані підказки не дадуть припуститися помилок та заощадять безліч часу й головне – нервів. А якщо робота відбувається швидко та ефективно, то вона не тільки призводить до схвалення від керівництва, але й передусім дарує справжній кайф від своєї улюбленої професії. І життя справді стає солодшим!

Сапалева Оксана
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!