Volkswagen та Microsoft оголошують про стратегічне партнерство

19 жовтня, 2018

Volkswagen планує створити дослідницький центр у Північній Америці неподалік від головного офісу Microsoft, адже компанія Microsoftбуде залучена до проектного менеджменту на етапі заснування центру – особливо в питаннях пошуку фахівців для розробки технології. У майбутньому  в дослідницькому центрі працюватимуть приблизно 300 ІТ-спеціалістів.

У межах стратегічного партнерства Volkswagen та Microsoft Corp. спільно виконуватимуть завдання щодо розробки сервісу зберігання даних у «хмарі» Volkswagen Automotive Cloud.  Завдяки цій технології власник автомобіля Volkswagenматиме змогу користуватися  інноваційними, об’єднаними у мережу сервісами. «Стратегічне партнерство з Microsoft значно прискорить нашу цифрову трансформацію», – говорить доктор Герберт Дісс, генеральний директор Volkswagen AG. «Volkswagen як один із найбільших у світі автовиробників і Microsoft зі своїм унікальним досвідом у сфері технологій чудово доповнюють один одного. Разом ми станемо ключовими гравцями у процесі формування майбутньої „авто-мобільності“».

Починаючи з 2020 року, понад 5 мільйонів нових автомобілів марки Volkswagenбудуть повністю об'єднані в мережу, ставши частиною так званої системи „InternetofThings“ (IoT).  Разом компанії розвиватимуть технологічну базу для створення комплексного автомобільного сервісу зберігання та обміну даними у «хмарі».

Рішення та можливості, які будуть розроблені у межах стратегічного партнерства, у майбутньому поширюватимуться  на інші бренди Групи та функціонуватимуть у всьому світі. Таким чином, Volkswagen Automotive Cloud стає основою цифрових послуг і пропозицій всіх брендів концерну Volkswagen.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!