KSG Agro розвиває партнерство в сфері підготовки фахівців з трьома учбовими закладами Дніпропетровщини

18 грудня, 2023

Агрохолдинг KSGAgroрозвиває партнерство в сфері підготовки фахівців з трьома учбовими закладами Дніпропетровщини – Дніпровським державним аграрно-економічним університетом (ДДАЕУ), Томаківським професійним аграрним ліцеєм та Софіївським професійним ліцеєм.

З цією метою з ДДАЕУ підписано меморандум про співробітництво, а з аграрними ліцеями – угоди про надання освітніх послуг у сфері професійно-технічної освіти між професійно-технічними навчальними закладами та замовником робітничих кадрів. При цьому в рамках партнерства з ДДАЕУ декілька студентів випускних курсів працюють в компаніях холдингу на профільних технологічних посадах та продовжують освіту на дуальній основі. У випадку з аграрними ліцеями фактично йдеться про цільову освіту трактористів, машиністів, водіів та працівників фермерських господарств.

З метою ефективної підготовки кадрів агрохолдингом створено всю необхідну інфраструктуру –  гуртожитки, учбові класи, лабораторії та інше необхідне обладнання.Тобто наявні всі можливості для проходження виробничої практики в господарствах холдингу.

«Співпраця з учбовими закладами – це можливість підготовки працівників для нашого холдингу, в тому числі, дефіцитних в українському АПК спеціальностей, наприклад, механізаторів», – коментує директор з персоналу KSGAgroІрина Паливода.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!