«Хенкель» продовжує надавати підтримку постраждалим від війни українцям

5 грудня, 2023

«Хенкель» спільно зі своїми брендами продовжує реалізовувати програми гуманітарної підтримки для постраждалих від війни українців. Бренд Faнадав пакет благодійної допомоги на суму понад 850 тисяч гривень для поширення через волонтерську платформу «СпівДія» та мережу інших партнерів з гуманітарної взаємодії.

Українці, котрі потерпають від війни та її наслідків, отримали засоби гігієни — 40 тисяч гелів для душу Fa «Bali Kiss» і «Coconut Water».

Загальний масштаб гуманітарних ініціатив для України від міжнародної компанії Henkelта її українських бізнесів уже перевищує 6 млн євро.

Компанія та її волонтери сформували широку мережу партнерів для реалізації гуманітарних ініціатив і заходів підтримки. «Хенкель» має статус офіційного партнера та донора волонтерської платформи «СпівДія», через яку отримують допомогу десятки тисяч українців, а також лікарні, реабілітаційні центри та дитячі заклади по всій країні.

Про компанію «Хенкель»

Завдяки своїм брендам, інноваціям і технологіям компанія «Хенкель» займає провідні позиції на світовому ринку промислових і споживчих товарів. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» є світовим лідером на ринку клеїв, герметиків і функціональних покриттів. Завдяки підрозділу «Споживчі бренди» компанія займає провідні позиції на багатьох ринках і в багатьох категоріях по всьому світу, особливо в сфері догляду за волоссям, прання та догляду за оселею. Loctite, Persil і Schwarzkopf є трьома провідними брендами компанії. У 2022 фінансовому році «Хенкель» відзвітувала про обсяг продажів на суму понад 22 мільярди євро та скоригований операційний прибуток на суму близько 2,3 мільярда євро. Привілейовані акції «Хенкель» включені до фондового індексу Німеччини DAX. Сталий розвиток – це давня традиція у «Хенкель», компанія має чітку стратегію сталого розвитку з конкретними цілями. Компанію «Хенкель» було засновано в 1876 році. Станом на сьогодні в ній працює понад 50 000 співробітників по всьому світу, об'єднаних сильною корпоративною культурою, спільними цінностями та спільною метою «Pioneers at heart for the good of generations». Більше інформації на сайті www.henkel.com

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!