SOCAR поділився досвідом впровадження електронного документообігу

31 травня, 2019

Серед запрошених гостей був SOCAR — лідер автозаправного сектору України, відомий якісним, зручним та доступним сервісом.

Андрій Бузов, начальник відділу автоматизації обліку, поділився досвідом впровадження та використання електронного документообігу в його компанії.

За словами Андрія Бузова, ініціатива впровадження рішення FlyDoc від початку йшла від бухгалтерії компанії SOCAR з пропозицією розглянути можливість впровадження цифрового підпису та обміну документами в електронному вигляді.

«Проаналізувавши продукти, які є на ринку, наш вибір зупинився на рішенні FlyDoc від Linkos Group. Головним чином тому що ми працюємо з обліковою системою 1С, а FlyDoc є надбудовою над обліковою системою. З одного боку, це дозволяє користувачам значно зекономити час при її використанні, а з іншого, нам, спеціалістам ІТ, дає деякі можливості для маневру: більш гнучке налаштування системи саме під наші потреби. До речі, Socar використовує власний функціонал, який вже є частиною FlyDoc. FlyDoc зручний і зрозумілий для користувача, тому наші співробітники освоїли роботу з ним легко та швидко», — розповів він.

За допомогою FlyDoc у бухгалтера тепер є можливість повноцінно працювати з електронним документом: перевіряти його та підписувати ЕЦП, відправляти та приймати, погоджувати або відхиляти. Також значно скоротився час підписання документів обома сторонами, особливо в умовах територіальної віддаленості. Ну і, звісно ж, — значна економія часу та коштів, що витрачаються на обслуговування принтерів та папір.

Таким чином, клієнти Linkos Group доводять, що ринок України готовий до електронного документообігу та перебудови звичних паперових бізнес-процесів.

За матеріалами виданняРБК-Україна.

Павлюк Алена
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!