Olkom Group — сильний HR-бренд, побудований на цінностях компанії

10 березня, 2020

Початок 2020 року безперечно став знаковим для Olkom Group. Динамічні зміни в кон'юнктурі ринку спонукають компанію бути більш мобільною і уважною до інтересів клієнтів. Саме тому компанія пішла на важливий крок кадрових змін, які тривають і зараз. Відбулося оновлення команди топ-менеджменту, розширення і посилення департаменту продажів. Розпочато створення R&D відділу і освоєння навичок оптимізації виробництва за технологією Lean.

Група компаній Olkom послідовно рухається до своєї стратегічної мети — побудови компанії міжнародного рівня. Для посилення ключових позицій і забезпечення конкурентоспроможності Компанія робить ставку на інвестиції в людський капітал. «Однією з головних особливостей Olkom Group, що об'єднує наших співробітників в групу однодумців, є корпоративна культура, орієнтована на максимальну ефективність і побудована на концепції бережливого виробництва. Вона заснована на відповідальності кожного працівника, командній роботі та взаємній підтримці, — розповідає Ганна Олексенко, ключовий акціонер Olkom Group. — Багато хто з наших співробітників працюють в компанії вже 10, а то і 15 років, що є найкращим доказом того, наскільки ми цінуємо і винагороджуємо їх за внесок в загальну справу».

Olkom Group — одне з провідних і значимих підприємств харчової промисловості України, що тягне за собою підвищені вимоги до рівня професійних компетенцій команди. Тому для Компанії важливо залучення кращих фахівців галузі та безперервне вдосконалення їх практичних навичок і знань по всіх ключових напрямах, необхідних для реалізації поточних і майбутніх проектів.

«Цілі, які стоять перед нашою командою, вимагають максимальної самовіддачі. Ми цінуємо професіоналізм, ініціативність, готовність діяти і брати відповідальність за результат — свій і своєї команди, — коментує Олена Бєлова, директор по персоналу Olkom Group. —Ми розуміємо, що люди з такими компетенціями, які до того ж поділяють корпоративні цінності Групи — це запорука нашого спільного успіху. Тому ми націлені на утримання в команді саме таких людей і залучення нових фахівців, які прагнуть до досягнення кращих результатів».

В даний час в компанії працюють понад 400 осіб. Кожному співробітнику надані рівні можливості для навчання, особистісного та професійного розвитку. І, як правило, працівники, які показують високі результати і володіють такими якостями, як чесність і ініціативність, досить швидко займають керівні посади: 70% лідерів компанії побудували свою кар'єру в Olkom Group.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!