Чому електронний документообіг необхідний у період карантину

23 березня, 2020

В першу чергу, усі запобіжні заходи були введенні для уникнення поширення вірусу COVID-19. Сьогодні зберегти націю здоровою — найголовніше завдання кожної країни світу. Бізнес відійшов на другий план, проте комерційна складова все ж залишається і зараз багато компаній, які вели справи у паперовій формі стикнулися з тим, що їх процеси або взагалі припинилися, або займають більше часу з урахуванням відсутності можливостей у звичному режимі функціонування інфраструктури міста. Якщо надсилання е-документа через платформу EDIN займає кілька секунд, то паперовий обмін сьогодні може займати кілька днів. 

І сьогодні найважливішою користю електронного документообігу є саме відсутність необхідності прямого контакту з людьми. Не потрібно передавати документи із рук в руки. Коронавірус тримається на поверхнях близько трьох годин, тобто при передачі паперового документу, заразитися можуть від 1 до 3-х людей. 

EDI-провайдер EDIN закликає ставитися відповідально до сьогоднішньої ситуації у країні, зберігати спокій та дотримуватися рекомендації уряду та медичних працівників. 

 
Yulia Zakharova
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!