Компанія «Хенкель» та її бренд Losk допомагають обласним інфекційним лікарням і відділенням протистояти пандемії COVID-19

31 липня, 2020

Такий пакет допомоги від компанії та її брендів отримали п’ять медичних закладів в обласних центрах України. Продукцію для підтримки чистоти одержали Харківська обласна клінічна інфекційна лікарня, Ужгородська центральна клінічна лікарня та Закарпатська обласна клінічна інфекційна лікарня у м. Ужгород, Чернівецька клінічна лікарня й Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня.

Компанія «Хенкель в Україні» адресно протидіє  пандемії COVID-19 там, де вона несе найбільшу небезпеку людям — у медичних закладах. Аби запобігти поширенню коронавірусу, компанія та її бренди надали адресну допомогу лікарям (засоби індивідуального захисту та захисний одяг), а також медичним закладам (засоби гігієни, засоби для прання та чищення). Висока якість і доведена гігієнічна ефективність продукції глобального лідера —  це практичний внесок компанії «Хенкель в Україні» у захист пацієнтів  і медиків, щоб уникнути поширення захворюваності на COVID-19.

Новий пакет адресної допомоги від компанії «Хенкель в Україні» та її бренда Losk для п’яти лікарень у різних регіонах України включає понад шістсот ящиків пральних порошків і гелів для прання Losk Kids Uni LSpwd, Losk Color Blossom gel, Losk LS Blossom, Losk Mount Lake. До лікарень надійшло більше 8 тисяч одиниць продукції.

Загальний пакет програм компанії «Хенкель в Україні» і її брендів для протистояння пандемії COVID-19 на території України перевищив 2 млн грн. До ініціатив у сфері адресної допомоги лікарям і медичним закладам приєдналися бренди компанії «Хенкель в Україні» Fa, Persil, Bref, Perwoll,  Silan,  Somat, Clin і Rex. Бренд Losk раніше виступив одним із учасників благодійного проєкту  щодо надання допомоги для закупівлі наборів продуктів і товарів першої необхідності для 2 200 літніх людей. «Хенкель в Україні» та її бренди ділилися частиною прибутків з продажів для підтримки медиків, лікарень і пацієнтів, а також представників соціально вразливих верств населення. Глобальний Фонд імені засновника компанії Henkel Фріца Хенкеля у розпал пандемії коронавірусу надав кошти для закупівлі засобів індивідуального захисту та захисного одягу для українських медиків.

Завдяки компанії «Хенкель в Україні» сотні медиків і десятки медичних закладів отримали допомогу із пакета глобальних заходів світового лідера індустрії виробництва засобів для гігієни та чистоти – компанії Henkel. Комплексні програми солідарності спрямовані на підтримку працівників, клієнтів, партнерів, громад і місцевих мешканців, які зіткнулися із викликами пандемії коронавірусу та її наслідками соціального й економічного характеру.

Глобальний пакет програм і заходів Henkel включає пожертви на 2 млн євро Фонду ВООЗ/ООН та іншим організаціям, 5 млн одиниць засобів особистої гігієни та побутової хімії, перепрофілювання виробничих потужностей для випуску дезінфекційних засобів, надання коштів на наукові дослідження для протидії вірусу COVID-19.

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції у сегменті промислових і споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу й у численних категоріях продукції. Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває понад 140 років. У 2019 році обсяг продажу компанії становив понад 20 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток — більш як 3,2 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 52 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета — створення цінності з дотриманням принципів стійкого розвитку, а також спільні ідеї. Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у сфері стійкого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції компанії «Хенкель»внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX. Більш детальна інформація міститься на сайті www.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!