Дизайн упаковки рослинно-вершкових сумішей Olkom знову серед кращих

17 серпня, 2020

Дизайн упаковки для лінійки рослинно-вершкових сумішей бренду Olkom, розроблений студією відомого українського дизайнера Юрка Гуцуляка, помістили на першу сторінку World Brand Design Society. Це всесвітнє суспільство дизайну брендів, засноване з місією виділяти унікальний дизайн упаковки і корпоративний дизайн бренду, одночасно зближуючи знання і співтовариство.

«Завдання полягало в тому, щоб спреди Olkom виділялися з обох категорій: масло і спред. У дизайні поєднується «молочний» сільський стиль з ідеєю рослинного походження жирів. Як джерело натхнення ми взяли українські народні промисли (зокрема, Петриківське мистецтво), щоб відобразити атмосферу домашньої і смачної їжі. Однак ми трохи переробили орнаменти, щоб вони виглядали сучасними і крос-культурними, – прокоментував Юрко Гуцуляк ».

Головний трюк дизайну полягає в тому, що упаковку можна перевернути, не завдаючи шкоди ідентифікації і загального враження. Це дозволяє упаковці добре виглядати на столі або в горизонтальному холодильнику супермаркету з оглядом на 360 градусів. Також це допомагає уникнути ризиків неправильного розміщення на полицях.

Нагадаємо, Olkom — популярний український бренд, відомий своєю продукцією на основі соняшникової олії. У 2020 році компанія запустила нову лінійку високоякісних спредів, в яких поєднуються рослинні і молочні жири. Хоча вони добре продаються в Західній Європі, українські покупці сприймають спреди з особливими упередженнями. Причини — суперечлива інформація в ЗМІ та переповнення ринку дешевої, а часто і неякісною продукцією. У Olkom є виробничі потужності, які дозволяють виробляти високоякісні корисні спреди без трансжирів.

Довідка:Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».

Компанія виробляє соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР — ISO 22000: 2005.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!