Президент «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська — у ТОП-100 рейтингу «Кращі управлінці»

7 грудня, 2020

Впливовий український журнал «ТОП-100. Рейтинги найкрупніших», що спеціалізується на складанні незалежних рейтингів українського бізнесу, визначив кращих управлінців – керівників великих компаній-флагманів вітчизняної економіки у 2020 році.

Оцінювання переможців складалося з трьох показників – висновків експертного журі, редколегії та відкритого голосування на сайті Delo.ua. Цього року рейтинг був присвячений темі адаптування та розвитку вітчизняного бізнесу в умовах економічної кризи, спричиненої коронавірусною пандемією. Експерти оцінювали кандидатів за п’ятьма критеріями: ефективне управління компанією, емоційний інтелект, втілення інноваційних рішень, стратегічне мислення, антикризове управління бізнесом.

За результатами дослідження президент «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська визнана кращим управлінцем року на ряду з топ-менеджерами компаній ДТЕК Нафтогаз, TEDIS Ukraine, Міжнародні авіалінії України, Moneyveo, Vodafone Україна та іншими. 20 листопада 2020 року, переможці отримали нагороди під час традиційного впливового форуму Business Wisdom Summit, організованого бізнес/медіа бюро еkonomika+ та виданням delo.ua.

Як зазначила Ніна Домбровська, пандемія стала справжнім краш-тестом для проектів Henkel щодо діджиталізації бізнес-процесів. Український офіс компанії добре підготувався до розвитку токсичного сценарію пандемії. Деякі інноваційні проекти та розробки українського підрозділу «Хенкель» було запроваджено на глобальному рівні компанії.

«В Україні «Хенкель» реалізує десятки напрямків та проектів. Серед найбільш помітних останнім часом – модернізація виробничих та логістичних майданчиків, що сприяла досягненню цілей сталого розвитку. На заводах компанії в містах Олешки та Балаклея проведено заміну покрівлі  на прозоре покриття, що призвело до суттєвого зниження енергоспоживання. Тим часом на заводі у Миколаєві повністю перейшли на використання електричних навантажувачів, що скоротило обсяги викидів вихлопних газів. Такі зміни заплановано на всіх без виключення виробництвах «Хенкель» в Україні», — проінформувала Ніна Домбровська.

Присутність Henkel на українському ринку налічує вже 22 роки. Це стосується всіх трьох стратегічних напрямків бізнесу компанії: Adhesive Technologies «Клейові технології», Beauty Care «Косметичні засоби» і Laundry & Home Care «Засоби для прання та догляду за оселею».

Президент «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська входить до правління Європейської Бізнес Асоціації, однієї із найбільш масштабних і впливових бізнес-спільнот України.

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції у сегменті промислових і споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів  у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу та у численних категоріях продукції. Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває понад 140 років. У 2019 році обсяг продажу компанії становив більш ніж 20 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток – понад  3,2 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить більш як 52 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета – створення цінності з дотриманням принципів сталого розвитку, а також спільні ідеї. Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у сфері сталого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах.  Привілейовані  акції компанії «Хенкель»внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX. Більш детальна інформація міститься на сайті www.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!