Olkom Group розширила асортимент маргаринів ТМ «Смачно як завжди»

14 грудня, 2020

Напередодні новорічних свят Група компаній Олком розширила асортимент лінійки маргаринів ТМ «Смачно як завжди». Лінійка поповнилася двома новинками: маргарином «Вершковий» 72,5 % з додаванням натурального вершкового масла і маргарином «Домашній» зі зниженою жирністю 50 %.

Компанія прийняла рішення про розширення асортиментного ряду маргаринів ТМ «Смачно як завжди» добре розуміючи специфіку цільової аудиторії бренду. Це люди, які шанують традиції і цінують продукцію Olkom за її високу якість. Уже понад 15 років маргарини «Смачно як завжди» користуються високим попитом на українському ринку, є абсолютними рекордсменами компанії за кількістю нагород і стали переможцем Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України».

«Створюючи новинки, ми врахували сучасні тренди – уважне ставлення українських покупців до інгредієнтів в складі і пошук додаткової користі від споживаних продуктів, – розповідає Ольга Твердохліб, директор по маркетингу Olkom Group. – І не випадково запуск нових маргаринів на ринок ми проводимо в високий сезон. З настанням холодів відбувається зміна раціону харчування. Організму для повноцінного функціонування потрібна більш калорійна їжа, а якісний маргарин – це ідеальний інгредієнт для приготування різних страв і випічки. Ще одним фактором збільшення попиту є період новорічних і різдвяних свят, які не обходяться без традиційного приготування домашніх пирогів, печива та пряників».

Візуальне оформлення упаковок нових маргаринів виконано в новій стилістиці бренду «Смачно як завжди». Дизайнери підкреслили соціальну місію бренду, яка полягає в тому, щоб зближувати сім'ї, об'єднувати людей за спільним хобі і збирати їх за одним столом зі смачною їжею.

Нові маргарини представлені в звичній і найбільш популярній для українських покупців упаковці з кашированої фольги вагою по 200 г, 250 г та 450 г. Вага пачок спеціально підібрана для зручності кулінарів.

Довідка:Наслідуючи традиції Київського Маргаринового Заводу з 1949 року, Olkom Group розробляє і випускає продукцію на основі екологічно чистої соняшникової олії глибокого очищення: соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, ароматизовані соняшникові олії в спреї, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР — ISO 22000: 2005.

Висока якість, інноваційні технології та орієнтованість на потреби своїх клієнтів і партнерів дозволяють з легкістю адаптуватися під запити сучасного ринку, поставляючи продукцію в 16 країн світу, в тому числі ЄС і США.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!