Компанія «Хенкель» розраховує на успішний початок 2021 фінансового року

9 квітня, 2021

За попередніми даними, «Хенкель» розраховує на те, що органічне зростання обсягу продажів у першому кварталі (за вирахуванням ефекту валютних курсів і придбання/продажу активів) становитиме приблизно 7 відсотків, що значно вище поточних ринкових очікувань, які становлять близько 3,5 відсотка.

«Попри те, що пандемія COVID-19 триває, ми очікуємо, що в першому кварталі «Хенкель» продемонструє дуже високі показники діяльності, зокрема завдяки результатам бізнес-підрозділу «Клейові технології», — зазначив голова правління Ради директорів компанії «Хенкель» Карстен Кнобель (Carsten Knobel).

На тлі відновлення попиту з боку промисловості в першому кварталі та спираючись на попередні дані, ми очікуємо, що органічне зростання обсягу продажів бізнес-підрозділу «Клейові технології» становитиме приблизно 12,5 відсотка.

«Хенкель» розраховує на те, що бізнес-підрозділ «Косметичні засоби» продемонструє позитивну динаміку органічного зростання обсягу продажів на рівні близько 1,0 відсотка внаслідок, зокрема, наявності стримувальних факторів, зумовлених пандемією.

Незважаючи на уповільнення темпів зростання ключових розвинених ринків присутності бізнес-підрозділу «Засоби для прання та догляду за оселею», попередні дані щодо цього підрозділу свідчать про значне органічне зростання обсягу продажів, що становить близько 3,5 відсотка в першому кварталі.

Компанія «Хенкель» надасть додаткову детальну інформацію й опис ситуації у звіті за перший квартал 2021 року6 травня поточного року.

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції у сегменті промислових і споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів, у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу та у численних категоріях продукції. Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває понад 140 років. У 2020 році обсяг продажу компанії становив більш ніж 19 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток – близько 2,6 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить понад 53 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета – створення цінності з дотриманням принципів сталого розвитку, а також спільні ідеї. Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у сфері сталого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані акції компанії «Хенкель»внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX. Більш детальна інформація міститься на сайті www.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!