Olkom випустив новий соус зі шматочками маринованих огірків Tartar Style

28 травня, 2021

Новий майонезний соус Tartar Style 45,3 % доповнив лінійку соусів STYLE бренду Olkom. Це популярний холодний соус французької кулінарії. Основою його витонченого смаку є високоякісна рослинна олія, шматочки маринованих огірків і суміш спеціально підібраних пряних трав. Соус представлений в ергономічній упаковці дой-пак вагою 180 г, що забезпечує зручність зберігання і використання.

Слідуючи сучасним трендам на харчування вдома як в ресторані, Olkom випустив новий майонезний соус з популярним «ресторанним» смаком Тартар. «Ми пропонуємо не відмовлятися від улюблених страв, а готувати їх вдома, – коментує Ольга Твердохліб, Директор з маркетингу Olkom Group. – З новим соусом Tartar Style абсолютно будь-яка людина може з простих продуктів легко і швидко приготувати собі вишукану страву».

Новий соус Tartar Styleповністю відповідає філософії бренду Olkom – зробити життя людей простіше, смачніше і емоційніше. «Соус розрахований на сучасну аудиторію – людей, для яких важливо заощадити час на приготування їжі, при цьому розкрити свій кулінарний талант і урізноманітнити домашнє меню, – продовжує Ольга Твердохліб. – Це і є позитивні емоції, які бренд Olkom дарує своїм шанувальникам». Подавати Tartar Style можна до м'яса і овочів, приготованих на грилі. Але найкращим чином він розкриває і доповнює смак страв середземноморської кухні, морепродуктів і риби.

Дизайн упаковки Tartar Style виконаний в стилістиці лінійки соусів Olkom. Чорний матовий фон, яскраві елементи і апетитна фуд-зона підкреслюють витончений смак і викликають бажання скоріше познайомитися з новинкою.

Довідка:Наслідуючи традиції Київського Маргаринового Заводу з 1949 року, Olkom Group розробляє і випускає продукцію на основі екологічно чистої соняшникової олії глибокого очищення: соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, ароматизовані соняшникові олії в спреї, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.

Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР — ISO 22000: 2005.

Висока якість, інноваційні технології та орієнтованість на потреби своїх клієнтів і партнерів дозволяють з легкістю адаптуватися під запити сучасного ринку, поставляючи продукцію в 16 країн світу, в тому числі ЄС і США.

ЧАО «Киевский маргариновый завод»
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!