Енергоефективність газового обладнання – поради від Дніпропетровськгазу

9 лютого, 2022

Усі споживачі блакитного палива хочуть жити в теплих домівках, мати комфортні умови і при цьому заощадити на комунальних послугах. І це реально! Найкращий спосіб зекономити на оплаті за газ – розумно скоротити його споживання. Для цього можна використати різні способи: від зменшення потужності газових приладів до енергомодернізації житла.

Якісне газове обладнання – запорука економії

Дніпропетровськгаз рекомендує для клієнтів, по-перше, використовувати виключно якісне газове обладнання, яке забезпечить безаварійний та безперебійний розподіл природного газу. Тільки сертифіковане обладнання та те, що відповідає міжнародним стандартамдасть змогу зекономити на газі, але не на теплідля вас та ваших рідних. Наша компанія пропонує клієнтам котли як світових, так і вітчизняних виробників. Є моделі власного виробництва 104.UA, які розроблені спеціально для ринку України та дозволяють заощаджувати до 40% газу в опалювальний період.Вони призначені для опалення і підігріву води у квартирах і приватних будинках. Переваги такого нового обладнання – очевидні, адже сучасне обладнання має вищий коефіцієнт корисної дії (ККД) навідміну від котла, який було встановлено 15-20 років тому.

Сигналізатор газу 104. UA

Сигналізатор – корисна та незамінна річ сьогодні для кожної оселі чи офісу. Він призначений для виявлення витоків природного та чадного газу. Може використовуватися в квартирах, приватних будинках, громадських закладах та інших приміщеннях. Попереджає про аварійну ситуацію звуковим та світловим сигналами. Наявність такого сигналізатору у будинку чи квартирі – гарантує вам спокій та безпеку.

Модем 104.UASmart

Ми знаємо, наскільки кожен з вас зайнятий: робота, особисті справи, відрядження, побут. Іноді просто не вистачає часу на такі речі як передати показання лічильника. Що робити? Вихід є! Пропонуємо встановити модем 104.UASmart. Це пристрій дистанційної передачі даних для побутових лічильників газу типорозміром від G1,6 до G10 включно. Він призначений для дистанційної передачі показань лічильника газорозподільній компанії. Модем отримує від лічильника імпульсні сигнали, що надходять від датчика імпульсів, накопичує та зберігає дані про об’єм спожитого газу.

Отримати фахову консультацію та допомогу з вибором газового обладнання, і безпосередньо придбати його можна у найближчому до вас 104.ua Клієнтському просторі.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!