За рік роботи РГК Освітнього простору на базі Дніпропетровськгазу пройшли навчання понад 3 тис. спеціалістів

17 лютого, 2022

Рік тому АТ «Дніпропетровськгаз»відкрив четвертий в Україні Освітній простірпід брендом РГК.Ця сучасна платформа була створена для професійного навчання та розвитку співробітників, підвищення їх кваліфікації.

За 12 місяців роботи Освітнього простору Дніпропетровськгазу було проведено 200 тренінгів з38 тем. Дев’ятьсертифікованих тренерів навчають фахівців усіх служб АДС, ЕХЗ, ГЕМ, зварювальників та груп ГРП/ШГРП компанї.

«Основним капіталомбудь-якої компанії є люди, тому ми завжди були зацікавлені увисококваліфікованих спеціалістах. Завдяки функціонуванню Освітнього простору РГК, понад 3 тисячі працівників Дніпропетровськгазу та представників інших газорозподільних компаній отримали навчання у нас» — зазначив начальник управління з персоналу АТ «Дніпропетровськгаз» Анатолій Москвичов.

У РГК Освітньому просторі облаштовані теоретичний і практичний класи.У практичному класі зібрано понад 100 зразківсучасного обладнання виробництва RGC Production, яке використовується на газорозподільних мережах України, а також газове обладнання від світових виробників. Наприклад, зразки ШГРП, газові котли, лічильникитощо. Усі вони під’єднанні до комунікацій і є діючими, що особливо актуально- процес навчання максимально наближений до реальних умов.

Також під час навчання спеціалістів використовуються сучасні технології. Навчання з VR-тренажером для газовиків проходить так само, як уреальному ГРП: наявні всі вузли, деталі об'єкта та необхідні для роботи інструменти.

За рік у Освітньому просторі відбулося дві зустрічі-навчання з партнерами з Туреччини за участю спеціалістів газорозподільних компаній з Кривого Рогу, Запоріжжя та Миколаєва. Сторони обговорили алгоритми роботи із енергоефективним газовим обладнанням, турецькі тренери провели тренінг зі зварювання труб з поліетилену за допомогою фітингів, а також презентували газові котли власного виробництва.

Довідка: РГК — технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!