Газовики Дніпропетровщини екстрено відновили розподіл газу для мешканців села після ворожого обстрілу

29 березня, 2022

Завдяки спеціалістам АТ «Дніпропетровськгаз» було відновлено газопостачання для мешканців одного з населених пунктів регіону. Внаслідок бойових дій у сусідньому регіоні був пошкоджений газопровід низького тиску. Газовики ліквідували 9 наскрізних отворів, що виникли після влучання уламків снарядів у газопровід. Тепер у 20 оселях є газ та комфортні умови проживання мешканців.

Взагалі за останню добу (28 березня) газопостачання відновлене для 38 700 споживачів в Житомирській,  Запорізькій, Київській, Чернігівській, Сумській, Миколаївській, Дніпропетровській, Львівській, Закарпатській, Рівненській та Харківській областях.

Найбільшу кількість споживачів газовикам вдалося підключити в місті Харків. Фахівці АТ "Харківміськгаз" відновили розподіл газу для 31 700 домогосподарств. Газовики замінили щонайменше чотири метри розірваного російською ракетою газопроводу, провели земельні і газозварювальні роботи, незважаючи постійно лунаючи вибухи.

Ще майже 5 000 споживачів отримали газ у Київській області. Відновлення газопостачання відбулося в одному зі звільнених населених пунктів. 

З початку війни російські окупанти позбавили стабільного газопостачання більше 306 000 домогосподарств по всій Україні.

Сплачуйте за доставку газу в онлайн-сервісах 104.ua без жодних комісій за лічені секунди. Газорозподільні компанії по всій країні продовжують свою роботу, активно модернізують критичну інфраструктуру і сплачують податки, тримаючи економічний фронт країни!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!