Підприємці Дніпропетровщини підтримують економічний фронт регіону

15 квітня, 2022

Мережа магазинів непродовольчих товарів продовжує активно працювати у Дніпропетровській області. Це товари, які сьогодні вкрай необхідні для мешканців регіону, а також для тимчасово переміщених сімей із зони активних бойових дій.  

Розподіл газу для головного офісу забезпечує АТ "Дніпропетровськгаз". Марія, яка є відповідальною особою підприємства, вже не вперше замовляє технічне обстеження та обслуговування газових мереж у Дніпропетровськгазі та розповідає про важливість підтримки економіки України.   

«Сьогодні ми всі розуміємо важливість відновлення роботи різних підприємств. У наших магазинах люди можуть придбати різні товари: продукти, речі першої необхідності — білизну, посуд. Також усе для саду та городу: насіння, ґрунт — це все сьогодні необхідно. Ми вдячні, що для роботи у нас є один із найважливіших ресурсів — природний газ. Тим паче, що спеціалісти газорозподільної компанії завжди надають нам всі необхідні послуги задля надійного та безперебійного розподілу блакитного палива», — ділиться жінка.

Стабільна робота промисловості — збереження стійкості економіки України в умовах війни. Ми маємо працювати задля перемоги над ворогом. 

Разом переможемо!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!