Дніпропетровськгаз: вчасна заміна газового обладнання – ваш комфорт та безпека у майбутньому

17 травня, 2022

Опалювальний сезон закінчився, однак вже сьогодні варто замислитися про ефективне та економічне опалення вашого житлана майбутнє. За словами спеціалістів, якщо ваше газове обладнання працює 10-15 років, його варто замінити на нове та сучасне. Адже нині все більше людей розумієважливість ефективного опалення та швидкого нагріву води в будинках– а отже, важливість власного комфорту. Фахівці 104.uaклієнтських просторів на Дніпропетровщині з радістю допоможуть підібрати необхідні сертифіковані газові прилади під технічні характеристики вашого житла.

Серед широкого вибору обладнання виділяють турецький газовий котел Baymak BYM-SE 24 Fi-компактний двоконтурний настінний газовий котел. Його головні функції — нагрівання води і обігрів приміщення площею до 250 м². Оновлена сучасна система управління інтуїтивно зрозуміла для користувача.

Його основні переваги:

  1. Високий середній ККД за опалювальний сезон — становить 93%
  2. Програмування температури з огляду на показання датчика температури приміщення
  3. До Baymak Sincap BYM-SE 24 Fi можна підключити програматор, який оптимізує використання природного газу і знизить витрати на оплату комунальних рахунків.
  4. Функція "захист від замерзання"
  5. Функція захисту циркуляційного насоса від блокування

На РК-дисплеї відображається вся необхідна інформація. Гідравлічний вузол з латуні, два роздільних теплообмінника і система діагностики несправностей гарантують користувачеві надійну експлуатацію і забезпечують комфорт. Котел Baymak має мідний первинний теплообмінник. У порівнянні з іншими матеріалами (сталь, алюміній тощо) має вищу продуктивність і економічність за рахунок підвищеної теплопередачі. Сталевий нержавіючий вторинний теплообмінник — високоефективний за рахунок багаторівневого будови (12 пластин) і забезпечує 13,7 л/хв. нагріву проточної води до температури 30°С.

Вибір котла є дуже відповідальною і важливою справою. Адже від нього залежить майже все: тривалість роботи котла, комфорт у приміщенні, економність витрат на опалення.

Звертайтесь до найближчого до вас104.ua клієнтського просторуу регіоні, де персональні менеджери нададуть фахову консультацію та допоможуть підібративамнеобхідні газові прилади.

Енергоефективне та сучасне газове обладнання – запорука комфорту та тепла у вашій оселі.

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!