Дніпропетровськгаз: європейське обладнання на газових мережах - новий рівень безпеки мешканців області

29 серпня, 2022

 АТ «Дніпропетровськгаз» вже більше шести місяців воєнного стану у посиленому режимі стежить за стабільною роботою газової системи нашого регіону. Усі служби компанії без перерви та вихідних виконують роботи з відновлення газопроводів після ворожих обстрілів, критично важливої модернізації та реконструкції мереж, аби наші клієнти мали безаварійний та безперебійний розподіл газу. 

Нещодавно фахівці Дніпропетровськгазу провели заміну ГРП на ШГРП у селищі Синельниківського району. Старе обладнання пропрацювало більше 30 років. Відтак замість нього функціонує новий шафовий газорегуляторний пункт українського виробництва RGC Production. 

 Сучасний ШГРП обладнаний новітніми європейськими комплектуючими. Зокрема, високоякісними регуляторами наших європейських партнерів Pietro Fiorentini Spa. Нове обладнання вже підтвердило свою ефективність. Адже європейська якість – це не лише про безпеку, що так важливо у газовій сфері, а й про якість та безперебійну послугу, яку в результаті отримують споживачі. Саме завдяки італійським складовим ШГРП клієнти Дніпропетровськгазу не відчувають на собі зміну тиску під час аварійних ситуацій, які можуть виникати на ГРС. 

Робота нового обладнання забезпечує безперебійний та безаварійний розподіл газу для близько 130 споживачів приватного сектору даного району. 

Використання європейських технологій та комплектуючих дозволяє АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), переводити газорозподільні мережі регіону на технологічно вищий рівень. Модернізація та реконструкція мереж забезпечують надійність, безпеку та ефективність доставки газу споживачам. 

 Тримаємо енергетичний фронт!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!