ПАТ «Черкасиобленерго» виготовило 48 комплектів польових умивальників для 72 бригади ЗСУ

26 вересня, 2022

ПАТ «Черкасиобленерго»  звершило виробництво 48 комплектів польових умивальників для 72 бригади ЗСУ.  16 з них вже доправлені військовим, решта буде направлено найближчим часом. Запит від 72-ї окремої механізованої  бригади імені Чорних Запорожців (72 ОМБР) з проханням виготовити та надати багатомісні польові умивальники надійшов до підприємства в  середині літа.  Бійці бригади в лютому зупинили ворога на підступах до Києва. «Наразі більша частина особового складу бригади веде бої на передовій, на Сході України. Бійці розташовані в польових умовах, де дуже складно організувати побут,  задовольнити елементарні санітарно-гігієнічні потреби», — йшлося в листі військових… Саме тому виникла необхідність в постачанні такої сантехніки, щоб легко транспортувалася, монтувалася, та була зручна в користуванні.

Черкасиобленерго ще в березні 2022 року в одному з цехів підприємства власноруч розробили і впровадили до виробництва багатомісні польові умивальники. Вони складні, легко розбираються та збираються, легкі та зручні в перевезенні.

«Польові умивальники — це далеко не дрібниця, а дуже необхідна в армійському побуті річ… І їх, як виявилося, недостатньо в наших бійців. Ми вже виготовили близько 150 комплектів для підрозділів Збройних сил України, які мають в них потребу. Якщо буде потреба в більш масовому виробництві, наприклад на замовлення Міністерства оборони України, готові  й надалі виробляти та направляти на передову це обладнання», — прокоментував очільник підприємства Олег Самчук.

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!