Дніпропетровськгаз вкотре нагадує споживачам не втручатися у систему газопостачання

28 вересня, 2022

 Учора у м. Апостолове сталася надзвичайна ситуація. Через самовільне втручання у роботу газового котла та порушення правил безпечного використання блакитного палива у побуті стався вибух у приватному будинку, постраждала одна людина. Вчинення таких протиправних дій — це пряма загроза життю як власника, так і сторонніх осіб – рідних, сусідів та інших.  

 Дніпропетровськгаз вкотре закликає мешканців області в жодному разі самовільно не втручатися в роботу системи газопостачання та приладів, оскільки це вкрай небезпечно.

 Будь-які газонебезпечні роботи мають виконувати кваліфіковані спеціалісти, які мають відповідні дозвільні документи. АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), нагадує, що перед початком опалювального сезону необхідно проводити технічне обслуговування газових мереж та приладів у домоволодіннях кожного споживача, адже це запорука безпечного використання газу в побуті.

Служби АТ «Дніпропетровськгаз" працюють 24/7 в посиленому режимі задля стабільного та безаварійного розподілу газу на території Дніпропетровщини, а такі протиправні дії, що погрожують життю та здоров’ю, ускладнюють і так напружену ситуацію. У разі виявлення витоків газу або при будь-яких аварійних ситуаціях — телефонуйте відразу за номером 104.

Бережіть себе та близьких! Перемога буде за нами!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!