Дніпропетровськгаз відновлює газопостачання у Павлограді після ракетного обстрілу

21 лютого, 2023

Газовики Павлоградського відділення компанії продовжують роботи з ремонту та відновлення розподілу блакитного палива мешканцям будинків, які нещодавно постраждали від ворожого ракетного удару. 

Учора до АТ «Дніпропетровськгаз» звернувся споживач, який вже почав відбудову свого житла у зоні ураження. Руйнування газорозподільної системи за цією адресою були такі, що підлягали швидкому відновленню. Тому фахівці газорозподільної компанії провели заміну газопровода-ввода до даного приватного будинку, перевірили систему на герметичність та виконали пуск блакитного палива. Роботи були проведені протягом кількох годин! 

Нагадаємо, що у результаті ракетної атаки у Павлограді ворог завдав суттєвих руйнувань, і відновленню система розподілу газу підлягає тільки після відбудови понівечених будинків.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), майже рік працює у посиленому режимі в умовах війни та стежить за наявністю стабільного розподілу газу своїм клієнтам. Спеціалісти підприємства виконують критично важливу модернізацію газових мереж області, ліквідовують витоки газу, ремонтують газопроводи, пошкоджені ворожими обстрілами тощо.

Працюємо на перемогу!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!