Користуйтеся газом безпечно – замовляйте технічне обслуговування мереж і приладів від Дніпропетровськгазу

10 лютого, 2023

Власна безпека завжди стоїть на першому місці і про неї важливо постійно дбати. І газова — не виключення. Щоб вчасно виявити ймовірні витоки газу та попередити аварійні ситуації — проводьте технічне обслуговування газових мереж та приладів у будинку. Минулого року 15 тисяч споживачів, фізичних та комунально-побутових, нашого регіону замовили послугу й довірили технічне обслуговування внутрішніх газових мереж кваліфікованим фахівцям АТ «Дніпропетровськгаз». Спеціалісти газорозподільної компанії мають для виконання таких газонебезпечних робіт відповідні дозволи, досвід, знання та інструменти. 

Під час проведення технічного обслуговування газовики:

— перевіряють щільність муфтових та зварних з'єднань 

— обстежують газову мережу на наявність витоків блакитного палива та усувають їх, 

— проводять очищення та змащування, а також інші дії для правильної роботи внутрішніх газових мереж тощо.

Пам’ятайте, щорічне технічне обслуговування внутрішніх газових мереж та приладів гарантує безпечне використання газу в побуті. Адже це напряму залежить від стану газопроводів, герметичності та справності приладів.

Отримати фахову консультацію або замовити послугу можна у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та у найближчих 104.ua клієнтських просторах на Дніпропетровщині.

Піклуйтеся про себе та своїх рідних! Не відкладайте обстеження газових мереж та приладів на потім, адже це гарантія вашої безпеки!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!