Агрохолдинг KSG Agro орендував маслоекстракційний завод на Дніпропетровщині

4 листопада, 2022

Агрохолдинг KSG Agro орендував маслоекстракційний завод у Дніпровському районі Дніпропетровської області.

Мета — переробка насіння соняшнику, вирощеного рослинницькими господарствами холдингу, у сиру олію першого віджиму.

Потужність заводу дає можливість переробляти 2,5 т насіння соняшника на місяць у 1 тис. т олії. Колектив заводу складає 30 працівників. Виробництво оснащене сучасним обладнанням українського виробництва 2008 року випуску.

«Оренда маслоекстракційного заводу дозволить нам отримувати готову продукцію з високою доданою вартістю — олію з метою подальшого експорту у країни Євросоюзу», — коментує Голова Ради директорів KSG Agro Сергій Касьянов.

Нагадаємо, що KSG Agro почав експортні поставки рапсу та соняшникової олії у три країни ЄС – Польщу, Словаччину та Італію. В рамках укладеного контракту KSG Agro на поставки рапсу у сирому вигляді у Словаччину буде експортовано 2 тис. т цієї культури. Крім того, розпочаті пілотні поставки соняшникової олії у Польщу та Італію за допомогою флексітанків – полімерних ємностей, які призначені для перевезення рідких вантажів та встановлюються на звичайних вантажних автомобілях.

ДОСЬЄ

KSG Agro є одним із провідних агрохолдингів України, європейською інноваційною групою компаній, що працює за принципом вертикальної інтеграції. Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі. KSG Agro входить до складу Європейської Бізнес Асоціації (EBA), а також до Асоціації «Свиноводи України». Основною діяльністю холдингу є обробка землі та виробництво сільгоспкультур, а також свинарський бізнес, за який відповідає ТОВ «Стронг-Інвест». Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найперспективніші проекти, насамперед свинарство, а також рослинництво.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!