Допомагаємо ЗСУ: Дніпропетровськгаз передав чергові буржуйки військовим

8 грудня, 2022

Холодні зимові дні вже настали, а в українських військових вкрай велика потреба в обігрівальних девайсах. Тому Дніпропетровськгаз у рамках акції «Зігріємо наших» відправив чергову партію буржуйок хлопцям на передову. Саме туди, де боронить кордони нашої країни мобілізований працівник компанії.

Пічки виготовлені на дніпровському заводі RGC Production, який підійшов до їхнього випуску так само технологічно, як підходить до виробництва суперсучасних ШГРП. Розкрій та гнуття матеріалу виконується за допомогою високоточного новітнього обладнання. Корпуси пічок зварюються роботизованими зварювальними комплексами та фарбуються температуростійкою фарбою. Кожен виріб посилений ребрами жорсткості, щоб витримувати температурні навантаження.

Їхній сучасний дизайн та технологічне рішення дозволить бійцям окрім обігріву — також висушити одяг, взуття, приготувати їжу. Разом з «фронтовими» пічками підприємство відправило ЗСУ спальники, термобілизну та смаколики від колег.

АТ «Дніпропетровськгаз» вже передало мобілізованим колегам та їхнім родичам більше 40 буржуйок протягом кількох місяців. Усього газорозподільні компанії, які працюють під брендом Регіональної газової компанії (РГК), відправили на фронт майже 900 пічок.

Дякуємо кожному та кожній, хто боронить нашу державу! Підтримуємо Збройні сили України!

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!