Кому і як споживачі Дніпропетровщини мають передавати показання газового лічильника?

3 лютого, 2023

Нині з некомпетентних джерел надходить інформація, що газорозподільні компанії начебто більше не приймають показання лічильників газу. Однак це — відкрита маніпуляція. Псевдофахівці вводять споживачів в оману та підштовхують до порушення термінів передачі показань, що у результаті призведе до некоректних нарахувань та можливих незаборгованостей.

Звертаємо увагу споживачів Дніпропетровщини — порядок передачі показань лічильника, реквізити для оплати послуг за розподіл (доставку) газу, способи оплати не змінилися.

Показання лічильника, як і раніше, потрібно передавати щомісяця з 1 по 5 число газорозподільній компанії АТ «Дніпропетровськгаз». Дніпропетровськгаз, як оператор газорозподільної системи (ГРМ), відповідаємо за баланс газу в нашому регіоні (Дніпропетровська область, крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг). Усі дані про обсяги споживання, які надходять до Дніпропетровськгазу, передаються на інформаційну платформу Оператора ГТС. На основі отриманих даних постачальник формує рахунки.

Особовий рахунок клієнтів Дніпропетровськгазу для передачі показань не змінився. Він складається з 10 цифр та починається з 0320.

Завжди перевіряйте інформацію та довіряйте тільки компетентним джерелам.

АТ «Дніпропетровськгаз» чекає показання лічильника газуспоживачів до 5 лютого. Способи їх передачі можна знайти за посиланням: http://surl.li/eroow

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!