21 млн.грн. соціальних виплат здійснило «Черкасиобленерго» за 7 міс. 2023

28 вересня, 2023

Зважаючи на те, що рівень заробітної плати суттєво обмежений методикою НКРЕКП, оператори систем розподілу мають створювати додаткову мотивацію для співробітників. В умовах мобілізації під час широкомасштабної війни та суттєвого дефіциту молодих кадрів, така мотивація дозволяє втримувати кваліфікованих робітників.

ПАТ «Черкасиобленерго» з метою збереження кадрового потенціалу підприємства продовжило виконання колективного договору навіть за умов воєнного стану, тим самим зберігши соціальні виплати. За 7 місяців 2023 р. на допомогу співробітникам було спрямовано 21 млн. грн. Про це під час форуму «Електричні мережі України 2023», повідомив голова Правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

За інформацію керівника підприємства соціальні гарантії «Черкасиобленерго» включають: надання допомоги мобілізованим працівникам (153 працівники захищають Україну; оздоровлення працівників на базах відпочинку Товариства, в т.ч. безкоштовно сім’ї мобілізованих; матеріальна допомога на лікування; виплата при народженні дитини; оплата ритуальних послуг на поховання; компенсація за спожиті енергоносії тощо.

Застосування мотиваційних механізмів дозволяє зберегти високий рівень укомплектованості кадрами – на рівні 97%. При цьому плинність кадрів залишається на досить низькому рівні – 4,6%.  На думку Олега Самчука саме наявність фахових спеціалістів в достатній кількості дає можливість забезпечувати безперебійне та надійне живлення споживачів, адже за показником SAIDIпідприємство посідає 2гу сходинку в країні (за останніми публічними даними за 2020 р).

Шевченко Мария Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!