KSG Agro розпочав підживлення озимих культур на площі 3 600 га

23 лютого, 2024

Господарства, що входять до агрохолдингу KSG Agro, розпочали підживлення озимих культур – пшениці та ріпака на площі 3600 га. Про це повідомила пресслужба агрохолдингу.

Господарства, що входять до агрохолдингу KSG Agro, розпочали підживлення озимих культур на площі 3600 га. В розрізі культур процес підживлення здійснюється на наступних посівних площах:

•       Озимого ріпаку – 1 400 га,
•       Пшениці – 2200 га.

За  словами керівникарослинницького дивізіону KSG Agro Дмитра Ємельченка, впроцесі підживлення використовуються КАС (карбамідо-аміачна суміш), сульфат амонія та карбамід. Такий набір добрив зумовлений, як диференціацією за культурами, так і економічними розрахунками. На даний моментоптимальний за ціноюазот можна отримати в карбаміді.

Для проведення весняно-польових робіт наразі закуповуваються добрива, зокрема, сульфат амонія, аміачна селітра та карбамід. Господарства холдингу також контрактують засоби захисту рослин (ЗЗР) відомих світових виробників Adama, Bayer, UPLта ін.

Крім того, починаючи з наступного сезону, рослинницькі господарства холдингу планують використовувати рідкі комплексні добрива. З цією метою холдинг готує закупку обладнання  для просапних сівалок DB55, яке дозволить внесення до грунту рідкіх добрив.

Пресс-служба KSG BANK
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!