Підсумки роботи VAB Банка за червень 2009 року

10 липня, 2009
Завдяки чіткій стратегії розвитку, банку вдалося поліпшити ряд фінансових показників. За останній місяць сума залучених коштів по карті «Активні заощадження» виросла майже вдвічі та склала близько 60 млн грн, значно збільшилась сума залучених коштів в рамках спеціальної пропозиції «Для постійних клієнтів», склавши на кінець червня 220 млн грн.
У червні поточного року кількість вкладників, що довірили VAB Банку свої заощадження, збільшилась більш ніж на 6 тисяч, що на 40% перевищує аналогічні показники за попередній місяць. Також було залучено близько 25 нових зарплатних проектів, завдяки чому значно збільшилась кількість компаній України, які довірили банку виплату заробітної плати своїм співробітникам.
Варто зазначити, що у червні VAB Банк виплатив четвертий купон в розмірі 6,3 млн доларів США по трирічним єврооблігаціям з датою погашення 2010 року. Виплата купону здійснюється два рази на рік за ставкою 10,125% річних. Крім того, банк виплатив процентний дохід за восьмий купонний період, сумою 44,88 грн на одну облігацію. За допомогою VAB Банка Львівська міська рада здійснила шосту виплату процентного доходу по облігаціям серії «В». Сума виплати склала 248,07 грн на одну облігацію.
На честь 17-річчя своєї фінансової діяльності, котре відбулося 2 липня поточного року, VAB Банк проголосив про початок акції «Золота картка», в рамках якої клієнт, оформлюючи з 29 червня по 31 липня 2009 року картку «Активні заощадження», має право на безкоштовне оформлення платіжної картки MasterCard Gold. Крім того, VAB Банк є членом об’єднаної мережі банкоматів «АТМоСфера», маючи широку інфраструктуру обслуговування платіжних карток, що налічує близько 2,7 тис банкоматів по всіх території України. Таким чином, клієнти VAB Банку можуть знімати готівку в будь-якому з банкоматів мережі, згідно тарифу, передбаченому банком.
Голова Правління VAB Банку Петро Барон зазначив: «VAB Банк завжди вирізнявся бездоганною якістю сервісу, сьогодні цей факт підтверджений ще й перемогою в конкурсі «Бренд року-2009», результати якого були оголошені у червні поточного року. Фіналістів обирали самі споживачі, з чого можна зробити висновок, що клієнти дійсно впевнені в надійності та якості продуктів VAB Банку. В наших найближчих планах — впровадження заходів по капіталізації банку та підтримці стабільних темпів зростання та розвитку в ключових ринкових сегментах».
VAB Банк, Банк
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!