Цього року Gorenje знову в Берліні

3 вересня, 2009
Продовжуючи та закріплюючи успіх на минулорічному міжнародному ярмарку HOME APPLIANCES @ IFA 2008 (Побутова техніка), Gorenje знову пропонує свої досягнення та новинки серед останніх течій інноваційного дизайну, які будуть представлені на ярмарку в Берліні з 4 по 9 вересня 2009
Минулого року нове покоління вбудованої кухонної техніки — стильна Біла Колекція Ora-Ïto та вражаючий сучасним дизайном холодильник Gorenje «Made for iPod» (Зроблено для iPod) вперше було представлено саме на Берлінському ярмарку. Останній привернув найбільшу увагу, тому Gorenje підписала ліцензійну угоду з Apple для того, аби і надалі використовувати технології цієї компанії у створенні техніки.
Пан Франьо Бобінац (Franjo Bobinac), Президент та генеральний Директор Gorenje, так прокоментував рішення про участь в ярмарку HOME APPLIANCES@IFA 2008: «Надзвичайно велика кількість відвідувачів, бізнес- партнерів, торгівців та клієнтів, що відвідали стенд Gorenje на ярмарку IFA, а також величезний інтерес до нього з боку ЗМІ показали, що продукція Gorenje — чудовий взірець поєднання технологічних інновацій та витонченого дизайну. Незважаючи на зменшення кількості виставок побутової техніки, Берлінський ярмарок надасть нашій індустрії необхідний поштовх для більш динамічного та потужного розвитку."
У добре розвиненій індустрії, де пропозиція значно перевищує попит, дуже важливо відрізнятися від інших – особливо під час кризи. «Було б надто недалекоглядним відмовитися від бездоганного дизайну, який у поєднанні з технологічними перевагами та інноваціями є основою нашої філософії, нашою конкурентною перевагою.»
Саме тому компанія започаткувала партнерство зі ще одним блискучим дизайнером – іконою індустрії, зірковим дизайнером з Нью-Йорка Карімом Рашідом (Karim Rashid), котрий співпрацює з Gorenje над створенням колекції побутової техніки найвищого класу, світова прем’єра котрої відбудеться на IFA 2009.
Цього року буде представлено три новинки: напрямок «Понад Білим», Gorenje Ретро (Retro), котра виграватиме веселкою нових кольорів, та нова лінія Gorenje Сімплісіті (Simplicity), що вражає своєю раціональною досконалістю та простотою операцій. Всі три колекції об’єднує дві речі: вони енергозберігаючі та екологічні. Кожна з них звертається до споживача в унікальний спосіб. Проте вся колекція досі захована під покровом секретності та очікувань, і доторкнеться до відвідувачів магією світла та харизми свого дизайнера, а це — лише невеличка порція інформації зі стенду Gorenje на ярмарку IFA 2009, який відбудеться в Берліні з 4-го по 9-те вересня цього року.
Завдяки своїм інноваційним, технологічно довершеним екологічним та стильним продуктам, Gorenje має на меті стати світовим лідером у створенні найбільш інноваційної дизайнерської побутової техніки. www.gorenje.com.
Більше інформації знайдете на Gorenje IFA Pressroom – Активна з 4 вересня 2009: www.gorenjegroup.com/en/ifa2009_pressroom

Довідка IFA:
IFA — бізнес-подія №1 для домашньої електроніки та побутової техніки, один з найбільших у світі ярмарків побутової електроніки. Він поєднує технологічні інновації майбутнього з бізнесом, продажем та розвагами. 1,245 учасників з 63 країн світу та угоди на загальну суму в 3 мільярди євро, доводять, що IFA є провідною платформою продажу та заходом №1 для бізнесу в галузі побутової техніки та електроніки. Вітрина інновацій та технологій завтрашнього дня у поєднанні з видовищною програмою розважальних заходів – IFA 2008 заворожила 220,000 відвідувачів з усього світу. Більше, ніж 6,182 журналістів із 67 країн світу було акредитовано на IFA в 2008.
www.ifa-berlin.com

Довідка: Компанія Gorenje d.d. — Міжнародна корпорація, заснована у 1950 році, відома понад 60 років і складається з материнської компанії Gorenje, 75 дочірніх компаній, 50 з яких — міжнародні. Діяльність Gorenje d.d. — виробництво та продаж побутової техніки, водонагрівачів, радіаторів та сантехніки, кухонь, меблів для ванних кімнат, а також туризм. Останніми роками всі ці концерни динамічно розвиваються. Завдяки своїм досягненням та постійній роботі, група компаній Gorenje упевнено зайняла свою нішу поміж найбільших словенських промислових корпорацій і стала одним з восьми найпотужніших виробників побутової техніки в Європі. Основними рисами продукції Gorenie є технічна бездоганність, інновації, дизайн, ергономічність продукції та економія електроенергії.
GORENJE — один з європейських лідерів на ринку побутової техніки. Компанія створює 4 мільйони одиниць побутової техніки щороку.
Сьогодні Gorenie представлена в 70 країнах світу й експортує 90% продукції, що виробляється. Компанія стала успішною завдяки високій якості продукції, що засвідчено міжнародними стандартами: ISO 14001 — екологічний сертифікат, ISO 9001-стандарт системи управління якістю, ICOGRAM EXCELLENCE AWARD — сертифікат якості.
Робота професіоналів, постійний контроль якості продукції та впровадження інноваційних рішень — запорука успішної діяльності групи компаній Gorenje.
n.savitskaya-sheliga
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!