Надзвичайний з’їзд працівників ринків об’єднав 48 ринків та висунув ультиматум владі

19 липня, 2010
Координаційна рада отримала повноваження впродовж 10 днів оприлюднити план радикальних заходів щодо захисту прав працівників ринків в містах України.


«Сьогодні на ринках зайнята майже четверта частина працездатного населення України, адже постійно зайнятих налічується понад 2,4 млн. громадян, ще близько 4 млн. наших співвітчизників знаходять тут роботу періодично. Тільки за офіційними даними ринки України забезпечують понад третину всього торговельного кругообігу країни та понад 60-85% надходжень до місцевих бюджетів, однак існування більшості ринків зараз під загрозою», — зазначив голова Національного форуму профспілок України Мирослав Якібчук.


Під час заходу учасники виступили з критикою Трудового кодексу, висловились за зміни до Податкового кодексу та проектів законів «Про внутрішню торгівлю» та «Про ринковий нагляд і контроль продукції», а також обговорили наслідки скасування ринкового збору, запровадження єдиного соціального внеску та деяких змін до державного бюджету і пенсійного страхування.


За результатами Надзвичайного з’їзду працівників ринків України учасники виступили зі спеціальним зверненням до Президента України та Прем’єр-міністра, в яких наголосили, що подальше ставлення громадян України до влади буде визначатись значною мірою тим, як ставиться влада до захисту малого і середнього бізнесу, значна частина якого сконцентрована на ринках України.
Агентство Пресса, Общественная организация
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!