Тенденції бізнес-сезону 2019-2020 на українському ринку PR

На початку 2019 року керівники PR-агентства Publicity Creating дали свій прогноз про тенденції на українському ринку маркетингових комунікацій. Які з цих прогнозів справдилися, а які ні, і що актуально в новому бізнес-сезоні?
«Однозначно підтвердився прогноз про актуальність комунікаційних програм для ринку В2В, також як і важливості PR для старт-апів», - каже Валерій Курейко, Директор Publicity Creating.
Експерт зазначає, що багато компаній сектора В2В в пошуку ефективних каналів просування спробували digital і рекламу в соцмережах (Google Adwords, реклама в Facebook, СЕО і т.д.), але не досягли бажаного результату, і повертаються до перевірених PR-методів.
«У сегменті В2В важлива стійка позитивна репутація компанії, а побудувати її можна лише за допомогою комплексних PR-програм», - зазначає Валерій Курейко.
Однією з ключових тенденцій експерти Publicity Creating вважають зростання інтересу клієнтів до розробки стратегій.
«У період нестабільності і постійних змін може здатися, що можливе лише тактичне планування, але це глибока помилка. В такий час стратегія потрібна, як ніколи раніше! Що не виключає важливості грамотних тактичних кроків на її втіленню, в залежності від поточної ситуації », - каже Руслана Плис, Account Director Publicity Creating.
Експерт зазначає, що кількість запитів на розробку стратегічних документів постійно зростає.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!