Підсумки опитування українських споживачів меду

В опитування взяли участь 162 респонденти з Києва (60% опитаних) та інших міст України (40% опитаний). Що стосується місця проживання, статі та віку, то портрет респондентів наступний – 76% - мешканці міст, 19% - передмістя, 5% - селище міського типу (смт), жінки – 51%, чоловіки – 49%, вік – 26-45 років – 57%, старші за 46 років – 25%, до 25 років – 18%.
За підсумками опитування, більшість респондентів споживають мед у холодну пору року (53%), протягом всього року мед споживають 25%, а час від часу протягом року (тобто, у різні сезони) – 22% опитаних.
«Підсумки опитування підтвердили, що в Україні споживачі сприймають мед, скоріше як лікувально-профілактичний засіб, ніж десерт. При цьому, варто нагадати, що для отримання максимальноїкористі для організму, натуральний мед треба споживати регулярно, незалежно від пори року. Добова норма споживання меду для дорослих складає 1-2 столові ложки щодня», - відзначив Валерій Курейко, представник ТМ «Знатний Мед».
Що стосується основних критеріїв вибору меду під час покупки, на першому місці була названа ціна (39%), на другому – певний конкретний вид меду (32%). Для 21% опитаних важливим є асортимент (наявність різних видів меду), і 8% відзначили органолептичні характеристики (смак, колір, консистенція, тощо).
Підсумки опитування також показали, що спостерігається тенденція збільшення кількості споживачв, які купують мед в Інтернеті (у порівнянні із минулим роком, їх кількість збільшилась на 6%).
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!